Pescobar dezvăluie care este legătura sa cu Gigi Becali: ”Nu s-a întâmplat așa, nu l-am ars”

Fanii lui Pescobar au observat că acesta poartă un fes care seamănă izbitor cu cel purtat de Gigi Becali, cu o cruce roșie în frunte, și l-au asaltat pe faimosul cârciumar cu întrebările.

26 nov. 2023, 23:35
Pescobar dezvăluie care este legătura sa cu Gigi Becali: ”Nu s-a întâmplat așa, nu l-am ars”

După ce un fan a glumit pe rețelele sociale și a scris că Pescobar are faimoasa căciulă de la Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri a făcut precizări în acest sens.

”Dragilor, m-au întrebat mulți dacă i-am furat căciula domnului Becali. Nu s-a întâmplat așa, nu l-am ‘ars’ de căciulă.

Am cumpărat-o de la Athos, de la Ouranoupolis sau, mi se pare, chiar de la mănăstire, de la Vatoped, nu mai știu. Deci de acolo.

Când vă duceți la Athos, să vă accesorizați și cu o căciulă d-asta. Pe lângă că e frumoasă, poartă și semnul crucii care ne călăuzește. Așa că eu cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun. Doamne ajută!”, a reacționat Pescobar, pe Instagram.

Gigi Becali a preferat ca în ultima vreme să poarte haine negre, hanorac, pantaloni, fes, brodate cu o cruce roșie. De asemenea, pe haine se poate descifra și un înscris în limba greacă ce semnifică ”Iisus Hristos biruiește”.

Cât costă hainele cu cruce ale lui Gigi Becali

Cel care se ocupă de îmbrăcămintea finanțatorului de la FCSB este designerul Alexandru Ciucu.

”Trebuie să vă spun în primul rând că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă și că ele nu intră în oferta noastră. Sunt niște haine mai aparte față de ceea ce producem noi în mod special.

Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca.

Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur la 1.000 de euro.

Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori. Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm și broderie, cusută manual, și alte soluții tehnice.

În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a spus Alexandru Ciucu, conform Playtech.ro.

Citește și: Andra a împodobit bradul în familie, dar a stârnit un val de reacții neașteptate: ”Nu-i prea devreme? Bradul se face în ajun”