Pescobar se scaldă într-o mare de bani! Cât produce Paul Nicolau într-o zi de muncă la Taverna Racilor

Paul Nicolau, cunsocut drept Pescobar, patron al Tavernei Racilor, a fos turmărit de ghinion, dar a reușit să se redreseze și să producă grămezi de bani cu o ușurință aproape supraomenească.

17 apr. 2024, 15:51
Pescobar se scaldă într-o mare de bani! Cât produce Paul Nicolau într-o zi de muncă la Taverna Racilor
Pescobar se scaldă într-o mare de bani! Cât produce Paul Nicolau într-o zi de muncă la Taverna Racilor

Pescobar se bucură de un succes fulminant cu lanțul de restaurante pe care îl deține, reușind să construiască un brand puternic prin strategiile sale de marketing inteligent. Patronul de la Taverna Racilor a devenit un personaj cunoscut, iar banii au început să curgă în contul lui fără oprire. Într-o singură zi reușește să producă zeci de mii de euro.

Citește și: FOTO Cum arată apartamentul de 1,2 milioane de euro al lui Pescobar. Patronul Tavernei Racilor are piscină pe terasa penthouse-ului

Pescobar se scaldă într-o mare de bani

Pescobar este foarte prezent pe rețelele de socializare, acolo unde le prezintă fanilor săi unele dintre preparatele servite la Taverna Racilor. Afaceristul are locații în mai multe orașe din România, precum București, Cluj, Timișoara sau Craiova. Fiecare restaurant are o pagină de Instagram cu zeci de mii de urmăritori, reușind, astfel, să atragă atenția și să își facă brand-ul cunoscut la nivel național.

Cu ajutorul afacerilor sale, Paul Nicolau a ajuns să stea foarte bine din punct de vedere financiar. Restaurantele pe care le deține îi aduc multe cifre în cont. Mitică Dragomir l-a dat de gol pe patronul de la Taverna Racilor, dezvăluind că Pescobar are o avere de 25 de milioane de euro. Profitul pe care îl obține zilnic din afacerile sale este unul uriaș. Totuși, averea a început să îi aducă și dușmani lui Pescobar. Se pare că succesul de care se bucură nu le-a picat bine altor afaceriști din România.

„E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi, care îi rămân…Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. Face 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum. Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

La un moment dat, chiar au apărut zvonuri conform cărora Mitică Dragomir ar fi omul din spatele lui Pescobar, însă acesta a negat. Acesta a explicat că este vorba despre cu totul altceva. În urmă cu 10 ani, Paul Nicolau a închiriat de la fostul deputat două restaurante pe vapor și îi plătește lunar o anumită sumă de bani.

„Dacă mint, să îmi stea inima! Pescobar a cumpărat de la mine restaurantul din spatele Telefoanelor și cele două vapoare le-a cumpărat, iar afacerea a închiriat-o. Mi-a dat toți banii, nu are nicio datorie. La cele două restaurante pe vapor – eu am trei vapoare cumpărate la licitație -, plătește în rate. Iar ceea ce am închiriat de la Parcuri, iau chirie și le plătesc 40% din ce iau de la Pescobar. El plătește chirie, de aproape 10 ani este chiriașul meu. Crezi că mi-ar fi frică sau rușine de cineva să zic că sunt în spatele lui? Am fost un prost, trebuia să mă asociez cu el, nu să vând. Acum îmi pare rău. Nu trebuia să vând vapoarele și să închiriez pontoanele. Trebuia să spun să facem 50% – 50%. Eu am avut cele mai frumoase restaurante de aici din țară și nu a mers niciunul. Restaurantele sunt 100% ale lui Pescobar. Are totuși o datorie, a luat în rate vapoarele”, a mai spus Mitică Dragomir.

Citește și: Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. L-a cumpărat de la Dumitru Dragomir: „Nici în Dubai nu vezi aşa ceva”