VIDEO + FOTO: Pescobar, noul Andrei Versace, își etalează penthouse-ul cumpărat în blocul lui Mitică Dragomir. Sfidare la adresa „dușmanilor”

Pescobar, partener de afaceri cu Mitică Dragomir, și-a etalat noua achiziție pe Instagram. Controversatul patron de restaurante nu s-a putut abține și a împărtășit cu internauții noul său penthouse. 

13 iul. 2023, 15:29

Pescobar, noul Andrei Versace al TikTokului și Intagramului se mândrește cu noua sa locuință. Afaceristul din HORECA ar fi achiziționat penthouse-ul chiar de la fostul șef LPF. Proiectul încă se află în stadiul „la roșu”.

Pescobar, în plin scandal

Paul Nicolau, cunoscut internauților drept Pescobar, dar și „Regele Racilor” sau „Regele Caracatițelor”, s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 120 de zile, plus amendă, după ce a fost tras pe dreapta. Agenții de la Rutieră au constatat că bărbatul, aflat într-un bolid de lux, s-a deplasat cu o viteză mult peste limita legală admisă.

Nicolau se afla într-un Ferrari. A fost depistat circulând cu viteza de 145 de kilometri pe oră, prin Capitală.

Pescobar nu a acceptat verdictul Poliției, așa că a început procedura în judecată. Controversatul afacerist a pierdut în primă instanță, la Judecătoria Sectorului 1 București, dar nu s-a putut împăca cu decizia. În continuare, s-a simțit neîndreptățit și a plătit bani la avocat.

Pescobar continuă aroganțele

Între timp, Pescobar continuă să-și etaleze achizițiile scumpe.

„Pescobar – subiect de știri în România. Dom’le, că am depășit viteza, că nu știu ce. Da, într-adevăr am depășit viteza, am contestat, că legea îți permite să faci contestație și până îmi vine ‘sentința’, adică probabil că voi pierde dreptul de a conduce, beau o bere și mă doare undeva. Ai înțeles? Că atâta s-a putut! Deocamdată sunt în Mykonos și-s pe stres zero.

Vă las pe voi să comentați, să vă agitați, faceți ce vreți voi. Eu vă pup și vă transmit sănătate. Și am două procese pe rol, apropo, nu unul. Probabil că voi sta undeva la șapte luni de zile. Stau șapte luni și asta-i viața. V-am pupat!”, a comentat Pescobar.