Peste 70 de nereguli constatate la unităţi de învăţământ din Bucureşti şi Ilfov în urma controalelor ISU

74 de nereguli au fost descoperite de inspectorii ISU la unităţi şcolare din Bucureşti şi Ilfov în urmă unor controale efectuate în perioada 2-9 septembrie, anunţă Mediafax. Au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 13:25
Peste 70 de nereguli constatate la unităţi de învăţământ din Bucureşti şi Ilfov în urma controalelor ISU

Inspectorii ISU au verificat dacă sunt asigurate condiţiile de evacuare a persoanelor, funcţionarea iluminatului de securitate pentru evacuare, dacă se exploatează corect centralele termice şi coşurile de evacuare a fumului, dacă există şi funcţionează stingătoarele de incendiu şi reţelele de hidranţi interiori şi dacă există şi funcţionează instalaţiile de detectare, semnalizare, alarmare şi stingere a incendiilor.

Citeşte şi Alertă în educaţie, coronavirus în două şcoli din Bucureşti. Trei profesori au Covid-19

Tot cu această ocazie, dat fiind faptul că procesul electoral se va desfăşura în interiorul unităţilor de învăţământ, au fost efectuate verificări şi instruiri pe linia securităţii la incendiu, pentru preîntâmpinarea eventualelor situaţii de urgenţă ce pot apărea pe timpul procesului de votare”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov.