Peştera din România, veche de 7 milioane de ani, la capătul căreia specialiştii nu au ajuns

Publicat: Duminică, 03 Iunie 2018 09:41 // Actualizat: Duminică, 03 Iunie 2018 10:18 // Sursa: romaniatv.net

Cine păsește în peștera Polovragi, unul dintre locurile mai puțin cunoscute din România, cu o lungime de peste 10,3 km (dar specialiștii spun că e posibil să nu-i fi dat de capăt), din care doar 900 metri sunt accesibili turiștilor, va ieși cu totul alt om. Se crede că peștera ar fi fost așezată de însuși Dumnezeu cu mâna Lui…

Foto: mixdecultura.ro

Refugiu pentru zeci, daci sau călugări, în peștera Polovragi (unde temperatura nu scade niciodată de 9 grade Celsius), legenda spune că ar locui și în acest moment zeul Zamolxis, care plânge și acum după cucerirea Daciei, lacrimile sale prelingând-se din țurțurii de piatră.

Citeşte şi PARANORMAL. Localnicii dintr-o comună de lângă Mangalia cred că au descoperit poarta de DINCOLO DE MOARTE

În acest loc plin de mister a trăit însuși Tudor Vladimirescu, deghizat în călugăr, iar timp de șase luni aici și-a dus viața marele preot Pahomie în anul 1607, alături de vietățile de sub pământ.

Mărturie stă și o pictură realizată de acesta în tehnica negru de fum, reprezentând simbolul morții...
Tot în peștera Polovragi, se găsește piatra pe care se spune că a stat însuși zeul, așa numitul scaun al lui Zamolxis, cuptoarele unde dacii ardeau planta polovraga, un remediu extraordinar în vindecarea multor boli, Izvorul Speranţelor, din spatele căruia se vede, ușor în ceață, Maica Domnului cu Pruncul în braţe, Bolta însângerată, Camera Albă Bolta Divină.

Tot în peștera Polovragi, a cărei vechime se ridică la peste 7 milioane de ani, se crede că stă ascuns și aurul dacilor.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cea mai lunga pestera mister Peştera Polovragi pesteri romania Polovragi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iun 07:34
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H