Petiţie online pentru susţinerea Simonei Halep. Ce scop are şi cum o poţi semna

Pe un site de specialitate a fost deschisă o petiţie online pentru susţinerea Simonei Halep, al cărei proces de dopaj durează deja de mai bine de opt luni. Mai mult, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a cerut o nouă amânare a termenului la care românca urma să fie audită.

23 mai 2023, 17:54
Petiţie online pentru susţinerea Simonei Halep. Ce scop are şi cum o poţi semna
Petiţie online pentru susţinerea Simonei Halep. Ce scop are şi cum o poţi semna

Petiţie online pentru susţinerea Simonei Halep. Românii ai apelat la petitionsite.com pentru a-şi declara sprijinul faţă de spoertiva din Constanţa, suspendată provizoriu pentru dopaj.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. ITIA anunţă noi probe de dopaj în cazul fostului nr. 1 WTA

„Noi, subsemnații, fanii Simona Halep,

În lumina speculațiilor recente și a informațiilor contradictorii apărute în mass-media cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor antidoping de către Simona Halep, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la întârzierea și lipsa de transparență în procesul de investigare a acestor acuzații. Având în vedere poziția de jucătoare de tenis de top a Simonei Halep și impactul pe care îl are asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie tratat cu promptitudine, rigurozitate și imparțialitate. Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep.

În acest context, vă solicităm respectuos să luați următoarele măsuri:

  1. Inițiați o investigație amănunțită și rapidă a acuzațiilor de dopaj împotriva jucătoarei de tenis Simona Halep. În interesul sportului și al tuturor părților implicate, este imperativ ca acest proces să se încheie într-un interval de timp rezonabil și să respecte principiile legii și imparțialității;
  2. Asigurarea transparenței și a unei comunicări eficiente a concluziilor anchetei. Este esențial ca ITF și ITIA să furnizeze actualizări regulate și informații clare cu privire la evoluția procesului, astfel încât publicul și fanii tenisului să aibă încredere în corectitudinea și integritatea deciziilor luate.

Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm îndoielile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile de fair-play, integritate și transparență în cazul Simona Halep”, este petiţia online lansată pentru sprijinirea fostului lider WTA.

Citeşte şi: CTP cere intervenţia Guvernului României în scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Arestată preventiv cât cuprinde!”