Petre Grigoraş a plecat de la Pandurii. Ioan Andone e gata să-i ia locul

Tehnicianul Petre Grigoraş şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă contractul cu clubul Pandurii Târgu Jiu, a declarat preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Pârvulescu.

RomaniaTV.net
15 ian. 2013, 14:26
Petre Grigoraş a plecat de la Pandurii. Ioan Andone e gata să-i ia locul

Am decis să reziliem pe cale amiabilă contractul. Sincer, credeam că Petre Grigoraş va continua la Pandurii Târgu Jiu, să ducem la capăt un proiect pe care l-am început. Nu ne-am gândit la numele viitorului antrenor. Cu siguranţă în cursul zilei de astăzi vom lua o hotărâre şi o să vedem cine va fi antrenorul echipei cel puţin pentru returul acestei ediţii de campionat„, a spus Pârvulescu, la GspTV.

Oficialul a precizat că înlocuitorul lui Grigoraş va fi tot un tehnician român, posibil Ioan Andone, care va avea drept obiectiv clasarea pe locurile 2-4 în Liga I: „Timpul e foarte scurt şi durează până se adaptează un antrenor străin. Obiectivul este clasarea pe locurile doi-patru şi cel mai indicat ar fi un antrenor român şi el va fi viitorul tehnician al echipei noastre. E posibil să fie şi Ioan Andone, pentru că el pe unde a fost a avut rezultate, dar la momentul actual nu s-a pronunţat niciun nume. Probabil că în cursul zilei de astăzi sau mâine dimineaţă vom ajunge la un acord cu noul tehnician„.

Grigoraş preluase conducerea tehnică a Pandurilor în 4 octombrie 2010. În acest sezon, după 19 etape, echipa gorjeană ocupă locul 4 în Liga I, cu 35 de puncte, la egaliate cu formaţia FC Vaslui, situată pe locul 3.

Reunirea lotului echipei pentru ultima parte a campionatului este programată miercuri.