Petre Grigoraş: E foarte greu ca Steaua să piardă titlul în acest sezon

Penultimul meci al etapei a 12-a a Ligii I, Pandurii Targu Jiu - Steaua, s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar rezultatul le păstrează pe cele două în fruntea clasamentului, departajate de trei puncte. Atât antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, cât şi cel al gorjenilor, Petre Grigoraş, sunt mulţumiţi cu punctul pe care şi l-au trecut în cont.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 05:56
Petre Grigoraş: E foarte greu ca Steaua să piardă titlul în acest sezon

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, este de părere că formaţia roş-albastră este în grafic după rezultatul de 0-0 scos pe terenul echipei Pandurii Târgu Jiu, subliniind faptul că gruparea sa a câştigat un punct în faţa unui adversar foarte bun.

Gazdele au controlat jocul în prima repriză şi au avut câteva ocazii. Am fost nevoit să schimb ceva la pauză, deoarece Pandurii a dominat prima repriză. Au fost două reprize distincte, în partea secundă noi am controlat jocul. Am sperat că putem să-l recuperăm pe Chiricheş, dar sunt mulţumit de Martinovici şi de Gardoş.

Pe Matei l-am schimbat pentru că era depăşit. Cred că a avut emoţii, teamă şi a fost puţin nervos. Suntem în grafic, am câştigat un punct în faţa unei formaţiei bune„, a spus Reghecampf la DigiSport.

La rândul său, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, s-a declarat mulţumit cu rezultatul, în condiţiile în care era avuzat de forţa de joc a roş-albaştrilor. „Sunt mulţumit, deoarece ştiam forţa echipei Steaua. O echipă cu jucători buni şi cu o bancă de rezerve plină de calitate. În prima repriză ne-am creat foarte multe ocazii clare, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. În partea a doua Reghecampf a făcut două schimbări inspirate şi Steaua a dominat jocul.

Sper ca până la finalul turului să ne menţinem între primele 3-4 echipe. Nu ne putem compara din punct de vedere al lotului cu Steaua, cea mai bună formaţie din campionat. Este foarte greu ca Steaua să piardă titlul în acest sezon„, a spus Grigoraş la DigiSport.