Petrecere cu 100 de persoane şi droguri, în Iaşi. Poliţia a descins la miezul nopţii, după ce un invitat a dat totul în vileag

Petrecere cu 100 de persoane şi droguri, în Iaşi. Un scandal imens a izbucnit la o pensiune din Bucium, după ce doi tineri au organizat o mega paranghelie, în plină pandemie de coronavirus. Poliţia a descins la miezul nopţii, după ce un invitat a dat totul în vileag.

12 apr. 2021, 12:16
Petrecere cu 100 de persoane şi droguri, în Iaşi. Poliţia a descins la miezul nopţii, după ce un invitat a dat totul în vileag
Cosmin Filoş şi Andrei Corbu sunt cei doi organizatori

Petrecere cu 100 de persoane şi droguri, în Iaşi. Cosmin Filoş -32 de ani- (FOTO DREAPTA), şi prietenul acestuia, Andrei Corbu- 31 de ani- (FOTO STÂNGA), sunt cei doi organizatori, care au sfidat restricţiile şi autorităţile. Ei au reuşit să adune 100 de băieţi şi fete de pe Facebook, pentru a se distra.

Citeşte şi: Un bărbat din Iaşi a comandat de pe Internet bancnote euro false şi a încercat să le vândă la o casă de schimb

Spiritele s-ar fi încins în jurul orei 23.30, după ce s-au consumat cantităţi mari de alcool, dar şi droguri, cannabis şi cocaină, iar camerele pensiunii au devenit neîncăpătoare pentru cei 100 de tineri din ce în ce mai înfierbântaţi.

O persoană ar fi sunat însă la un moment dat la Poliţie, se pare că după un conflict. De altfel, şi mai mulţi părinţi de fete, multe eleve, ar fi înroşit telefoanele atunci când au aflat că “odraslele” lor se aflau la acea petrecere, şi nu dormeau la prietenele sau colegele lor, aşa cum fiice lor le-au spus.

Petrecere cu 100 de persoane şi droguri, în Iaşi

Cei doi au scăpat relativ uşor. Poliţiştii le-au dat câte o amendă de 2.000 lei şi au trimis la expertiză substanţele respective găsite în camere, pentru a se determina cu exactitate compoziţia lor. Totodată, pe lângă sesizările penale, oamenii legii analizează şi ce sancţiuni urmează a aplica în continuare, potrivit legii, pentru nerespectarea normelor referitoare la pandemie.

Administratorul pensiunii din Iaşi a spus că a închiriat imobilul unor tineri care au spus că vor veni cu soţiile gravide.

Mi-au spus că vor organiza o zi onomastică, maximum 20 – 30 de persoane, cât este şi capacitatea pensiunii noastre la cazare. Au subliniat că vor veni cu soţiile lor, unele gravide, cu copiii lor, şi alte familii. Aşa m-au asigurat. Le-am închiriat toată pensiunea. Sper că nu au distrus ceva pe acolo, o să vin luni să văd ce este acolo”, a spus administratorul imobilului pentru ziaruldeiasi.ro.