Un infirmier nevaccinat din Iaşi a murit, după ce s-a infectat cu SARS-COV 2

Bărbatul de 57 de ani, infirmier la Spitalul "Sfatul Spiridon" din Iasi a decedat dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus, a declarat vineri coordonatoarea secţiei UPU a spitalului.

26 mart. 2021, 22:46
Un infirmier nevaccinat din Iaşi a murit, după ce s-a infectat cu SARS-COV 2

Un infirmier de la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi, care nu se vaccinase si cel mai probabil a contractat noul coronavirus din spital, a decedat vineri, a declarat coordonatoarea UPU/SMURD, care a spus ca decesul barbatului este singurul deces Covid 19 din spital.

„Cu multa durere, echipa UPU- SMURD Iasi traieste astazi pierderea unui membru al ei, in lupta cu Covid 19, un infirmier cu experienta, 57 ani, un coleg cu suflet mare si dragoste de pacienti, un tata si un sot minunat! In ciuda eforturilor noastre si mai ales ale echipei din ATI, colegul nostru, Viorel Cornea a plecat spre o lume mai linistita. Este singurul deces Covid 19 din spitalul nostru care a tratat peste 4.000 de pacienti Covid 19”, a spus prof. univ. dr Diana Cimpoesu, coordonatoarea UPU/SMURD, potrivit Europa FM.

Autoritatile au transmis vineri, 26 martie, ca in ultimele 24 de ore s-au infectat cu noul coronavirus 6.516 de persoane si au decedat 116 din cauza bolii. La ATI sunt 1.364 de pacieti internati.

Citeşte şi: Bilanţ vaccinare 26 martie 2021. Aproape două milioane de români s-au imunizat