Petrecere cu fast în Herăstrău. Fiica lui Mircea Geoană, Ana Maria, a împlinit 19 ani VIDEO

Ana Maria Geoana a împlinit 19 ani, ocazie numai bună pentru ca tatăl ei să îi organizeze o petrecere pe cinste. Adolescenta şi-a serbat ziua la un restaurant de lux de pe malul Lacului Herăstrău, scrie cancan.ro.

RomaniaTV.net
04 iul. 2014, 11:47
Petrecere cu fast în Herăstrău. Fiica lui Mircea Geoană, Ana Maria, a împlinit 19 ani VIDEO

Îmbrăcată cu o bluză cu spatele gol şi nişte pantaloni scurţi, din piele, Ana Maria şi-a pus în evidenă silueta de invidiat. Tânăra a fost în centrul atenţie nu doar datorită ţinutei sale îndrăzneţe ci şi pentru modul în care şi-a primit invitaţii.

Momentul aducerii tortului a fost unul special, mai ales că tortul părea mai mult decât delicios. Mircea Geoană l-a savurat cu poftă, alăturându-i şi un pahar de vin.

După ce invitaţii s-au delectat cu preparate alese, petrecerea s-a mutat la un club, unde invitaţii s-au distrat până târziu în noapte.

Potrivit Can Can, sărbătorita, care se pregăteşte să plece la studii la o prestigioasă universitate din America, a fost coplesită de cadouri şi buchete imense de flori.

La 19 ani fata lui Mircea Geoană are parte de foarte mulţi admiratori. Cu toate astea, tânăra are o relaţie de aproape trei ani de zile cu Andrei Crăciunoiu, un tânăr de 22 de ani pasionat de poker.

Despre relaţia celor doi tineri ştie şi Mircea Geoană, care mai în glumă, mai în serios a declarat că se bucură că fiica lui va pleca să studieze în America, departe de iubitul ei care nu o va însoţi.