Petrecere cu mese întinse, băutură şi dedicaţii, în plină stradă la Hunedoara. Cheful a fost transmis live pe Facebook VIDEO

O petrecere cu muzică şi dedicaţii a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în plină stradă, în Hunedoara. Cheful a fost transmis în direct pe Facebook. Nu mai puţin de şapte persoane au fost identificate şi amendate de poliţişti.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 09:51
Petrecere cu mese întinse, băutură şi dedicaţii, în plină stradă la Hunedoara. Cheful a fost transmis live pe Facebook VIDEO

A fost chef de zile mari în noaptea de duminică spre luni pe o stradă din cartierul Micro 5 din Hunedoara. Mai mulţi petrecăreţi au scos o boxă în faţa blocului şi au ascultat muzică cu sonorul dat la maximum.

Puşi pe distraţie, oamenii au instalat şi câteva mese pe care le-au umplut cu mâncare şi băuturi alcoolice.

Poliţiştii au fost alertaţi prin 112. Odată ajunşi acolo, agenţii au amendat şapte persoane.

”În cursul nopţii trecute, ca urmare a sesizării primite prin intermediul numărul de urgenţă 112, la faţa locului (cartierul Micro 5 din Hunedoara) s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, care au legitimat şapte persoane ce participau la o petrecere neautorizată. În urma intervenţiei poliţiştilor, petrecerea s-a încheiat, iar persoanele identificate urmează a fi sancţionate contravenţional, în baza Legii 61/ 1991 şi a legii 55 / 2020. Totodată, poliţiştii analizează imaginile difuzate în spaţiul public (prin intermediul unei reţele sociale), în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a luării de măsuri legale faţă de acestea”, a transmis Poliţia Judeţeană Hunedoara, conform News.ro.

BILANŢ coronavirus 10 august România. 779 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore. 29 de decese şi 476 de pacienţi la ATI