Petrecere cu peste 60 de persoane, oprită de mascaţi în Craiova. Amenzi uriaşe, aplicate de forţele de ordine VIDEO

Mascaţii şi jandarmii au intervenit sâmbătă în zona Balta Craioviţa, unde a avut loc un chef la care au participat 62 de persoane. Petrecăreţii nu au ţinut cont de restricţiile impuse prin ordonanţele militare şi nici de recomandările de distanţare socială pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 130.000 de lei.

RomaniaTV.net
25 apr. 2020, 15:01
Petrecere cu peste 60 de persoane, oprită de mascaţi în Craiova. Amenzi uriaşe, aplicate de forţele de ordine VIDEO

Zeci de oameni au participat la o petrecere în Craiova, fără să ţină cont de starea de urgenţă.

„În cursul acestei zile, politişti din cadrul Sectiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o adresă din zona Balta Craioviţa, are loc o petrecere la care participa un număr mare de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj si GMbJ Craiova, precum şi militari”, informeaza Poliţia, conform Gazeta de Sud.

Forţele de ordine i-au legitimat şi sancţionat pe petrecăreţii pe care i-au dispersat.

În total, poliţiştii au legitimat 62 de persoane, cărora le-au fost aplicate 112 sancţiuni contraventionale, toate pentru încalcarea prevederilor ordonaţelor militare.

Valoarea amenzilor aplicate este de 131.000 de lei. 

Rareş Bogdan, despre românii veniţi din străinătate implicaţi în scandaluri cu Poliţia. „Nu trebuie să existe milă”