Petrecere de pomină în plină pandemie. Zeci de persoane s-au distrat într-un bar fără să ţină cont de restricţiile impuse de autorităţi

Zeci de persoane au ignorat restricţiile impuse de autorităţi şi au petrecut într-un bar din Satu Mare. Mai mult, petrecăreţii au transmis live pe Facebook o parte din petrecere. 

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 09:09
Petrecere de pomină în plină pandemie. Zeci de persoane s-au distrat într-un bar fără să ţină cont de restricţiile impuse de autorităţi

Petrecerea a avut loc într-un bar din localitatea Stâna. Zeci de oameni au ignorat restricţiile impuse de autorităţi. Oamenii nu au purtat mască, iar de distanţare fizică nici nu se poate pune problema. Mai mult, în barul respectiv sunt şi jocuri de noroc, activitate interzisă de Guvern în această perioadă.

Reamintim că județul Satu Mare a intrat în scenariul roșu, după ce, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 140 de cazuri noi de coronavirus.

Instituția Prefectului Satu Mare a anunţat că numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este în creştere, fiind confirmate în medie 100 de îmbolnăviri pe zi, astfel că numărul localităților unde rata incidenței a depășit 3 la mia de locuitori a ajuns la 18.

Până luni, 8.009 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 08.11.2020 (10:00) – 09.11.2020 (10:00) au fost raportate 130 de decese (72 bărbați și 58 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Ilfov și Municipiul București.