Petrecere de 8 Martie la PSD, oprită de Poliţie în Cluj. S-au dat amenzi de 6.250 lei

Poliţiştii din Cluj au amendat mai multe pesediste care au petrecut într-un local din localitatea Beliș, judeţul Cluj, fără a respecta măsurile de protecţie sanitară. Amenzile au fost în valoare totală de 6.250 lei.

09 mart. 2021, 12:09
Petrecere de 8 Martie la PSD, oprită de Poliţie în Cluj. S-au dat amenzi de 6.250 lei

PSD-iştii din Cluj au organizat o petrecere de 8 Martie, la care au participat mai multe femei social-democrate, în frunte cu Ramona Șopătirean, șefa zonei de munte din Cluj a PSD -ului. Petrecerea, la care participanţii nu au purtat mască, a fost organizată de fosta consiliera locală PSD, Lenuța Pasca, şi a fost animată de un grup de artiști, tocmiți special pentru acest eveniment.

Citeşte şi: Terasele şi restaurantele ar putea rămâne fără autorizaţie dacă încalcă repetat regulile anti-COVID. Propunerea PSD, susţinută de Orban: „Să se poată dispune această măsură”

Imagini de la petrecere au fost postate pe Facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș. Ulterior, imaginile au fost şterse.

„Este o petrecere organizată de doamna fostă consilier local la care este invitată și Ramona Șopătirean, alături de alte femei din Beliș. Eu am fost în trecere, pentru a le lăsa un cadou doamnelor. Au fost invitate 12 femei”, a declarat Claudiu Gânscă.

Petrecerea a fost oprită de poliţişti. La locul respectiv au fost gasite doar 5 persoane si au aplicate sancţiuni în valoare de 6.250 lei.

„În cursul serii, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane. Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii.

În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei.

Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment”, a anunţat Poliția Cluj, citată de stiridecluj.ro.

Citeşte şi: Guvernul olandez a organizat o petrecere cu 1.300 de persoane. Biletele de 1.350 euro au fost vândute în doar 20 DE MINUTE


loading...