Petrecere de nuntă cu ginere arestat de mascaţi VIDEO

Un mire și încă doi nuntași au fost reținuți de angajații echipei mobile a Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială “Fulger” a IGP din Republica Moldova. Aşa s-a încheiat petrecerea de nuntă, unde petrecăreţii s-au luat la ceartă şi şi-au dat pumni până când a intervenit poliţia.

RomaniaTV.net
24 iul. 2017, 10:52
Petrecere de nuntă cu ginere arestat de mascaţi VIDEO

Un mire și încă doi nuntași au fost reținuți de angajații echipei mobile a Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială “Fulger” a IGP. Nuntașii s-au luat la ceartă, iar administratorul localului s-a văzut nevoit să apeleze la oamenii legii.

Poliţia Capitalei a fost alertată de către administraţia unui local de nunţi din sectorul Buiucani în legătură cu un conflict izbucnit între clienţi şi degenerat în acţiuni violente, cu posibile leziuni corporale. Imediat, la faţa locului a intervenit un echipaj mobil 902, precum şi echipa mobilă din cadrul Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială “Fulger” a IGP, pentru aplanare şi documentarea persoanelor agresive, este menționat într-un comunicat al Poliției Capitalei., potrivit deschide.md.

Respectiv, au fost reţinuţi trei indivizi agresivi în stare de ebrietate, care nu s-ar fi subordonat cerinţelor  poliţiştilor, fiind escortaţi la Inspectorat conform procedurii legale. Ei s-au dovedit a fi mirele, de 30 ani, şi doi nuntaşi, de 29 ani şi 31 ani, domiciliaţi în Chişinău, care s-au comportat nepotrivit şi ulterior, în incinta Inspectoratului de Poliţie.

Conform prevederilor legale, agresorii riscă o pedeapsă contravenţională sub formă de amendă în mărime de la 300 lei la 1 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 ore până la 60 ore.