Petrecere de zile mari de ziua lui Cătălin Botezatu! Lăutari celebri i-au cântat designerului care nu își arată vârsta

Cătălin Botezatu și-a serbat ziua de naștere în stilu-i caracteristic. Designerul a avut parte de surprize plăcute din partea prietenilor, iar lăutari de top au întreținut atmosfera.

03 dec. 2023, 12:45

Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mare stil, acompaniat de Cocoș de la Călărași care a încins atmosfera la evenimentul organizat de celebrul designer. Toți cei invitați s-au distrat de minune, postând nenumărate videoclipuri de la petrecere.

Citește și: De ce a refuzat Bianca Brad să fie împreună cu designerul Cătălin Botezatu: „A fost foarte îndrăgostit de mine”

Chef de zile mari de ziua lui Cătălin Botezatu

Este o zi specială pentru Cătălin Botezatu și asta pentru că el împlinește frumoasa vârstă de 57 de ani. Cu ocazia acestei zile, celebrul designer a sărbătorit de ieri și până în această dimineață, iar atmosfera de la eveniment a fost întreținută de Cocoș de la Călărași, dar și alți artiști de renume.

Dacă în anii trecuți alegea să-și sărbătorească zilele de naștere în cele mai exclusiviste cluburi din București, iată că în acest an Cătălin Botezatu a organizat o petrecere în Maramureș, alături de cei mai dragi oameni din viața lui, pe stil tradițional, iar evenimentul a ieșit cum nu se poate mai bine.

Mâncarea și atmosfera de la evenimentul celebrului designer nu au lipsit. Vedeta a avut parte de cea mai bună muzică, dar și de preparate tradițional românești, cum ar fi aperitivele cu slănină, brânză, măsline, salam și cârnați, dar și berbecuț și purceluș la proțap.

De altfel, nici torturile nu au lipsit. Creatorul de modă a avut două torturi puse pe platouri, care au arătat ca niște prăjituri, iar peste ele au fost puse artificii de mână. Printre vedetele care s-au distrat la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu se numără și Raluca Bădulescu, Larisa Udilă, Ștefan Farrell, dar și mulți alții.

După petrecere, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, designerul a publicat și câteva fotografii cu el de la o mănăstire, dar și un mesaj în care a menționat faptul că este împlinit cu tot ceea ce a primit de la viață.

„Fii fericit pentru acest moment! Acest moment este chiar viața ta! ❤️🤍 Mulțumesc pentru toate urările primite azi! 🙏🙏🙏”, a scris el la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Cocoș de la Călărași a încins atmosfera la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu. Nu doar artistul a cântat, ci și cântăreața de muzică populară Oana Font, care a făcut un show pe cinste și a reușit să-i distreze pe invitați. Celebrul designer s-a simțit foarte bine în preajma celor doi artiști, astfel că a cântat și a dansat împreună cu ei până dimineață. La un moment dat, vedeta s-a urcat pe un scaun și a dansat chiar de acolo, semn că fericirea era la cote maxime.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacţie bizară după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorţează: „O iubesc!”