Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana Font și-a botezat băiețelul! Primele imagini de la petrecerea de lux

Bucurie fără margini în familia cântăreței de muzică populară Oana Font. Artista din Maramureș și-a botezat joi băiețelul în cinstea căruia a dat o petrecere de zile mari la care au fost invitate nume sonore din lumea muzicii.

05 ian. 2024, 08:41

Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana Font și-a botezat băiețelul! Oana Font și soțul său Gabriel Boriceanu au avut parte de unul dintre cele mai importante și emoționante evenimente pe care cu siguranță nu îl vor uita niciodată și anume botezul fiului lor Amza.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au petrecut Revelionul într-o destinație exotică. Au făcut peste 24 de ore până în locația de poveste

Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana font și-a botezat băiețelul!

Slujba religioasă a fost realizată de un sobor de preoți din care a făcut parte și preotul Ciprian Pop, cunoscut în lumea muzicii populare pentru cântecele sale din zona Ardealului.

Una dintre nașele micuțului Amza a fost interpreta de muzică populară Zorina Bălan, o voce extrem de apreciată în folclorul românesc.

După slujba religioasă de la care nu au lipsit lacrimile de bucurie și rugăciunile de bine pentru micuțul creștin, cântăreața de muzică populară a postat pe rețelele de socializare un filmuleț de la botezul fiului său în dreptul căruia a scris un mesaj deosebit.

„Amza: născut din iubire, lumină, Dumnezeu și multă rugăciune.

Ne bucurăm că ne-ai ales! Te primim cu brațele deschise, ai venit în viața noastră exact când aveam mai mare nevoie de tine!

Mama și tata îți vor fi prieteni în această călătorie numită viață și promitem să te ținem de mână cât vrei tu… și încă un pic.

Deschide-ți aripile larg și urmează forța vântului și a focului tău interior – e tare important, puiul nostru!

Semnat mama și tata!”, a scris Oana Font pe rețelele de socializare.

Imediat, după slujbă a urmat petrecerea de botez care a fost una de zile mari. Oana Font nu s-a uitat la bani și a organizat o petrecere demnă de fiul său, luxul și opulența fiind la loc de cinste.

De asemenea, pe lângă rudele și prietenii, cântăreața din Maramureș a invitat nume sonore la petrecerea de proporții pe care a dat-o în cinstea fiului său.

Atmosfera a fost întreținută de numeroși artiști, iar de la petrecere nu au putut lipi Vlăduța Lupău și Leo de la Roșiori.

Toți invitații au petrecut până în zori la petrecerea care a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Sighetu Marmației.

Citește și Primele imagini din vacanța exotică a lui Smiley și Gina Pistol! Ce destinație au ales de această dată vedetele