Petrecere în stil pur românesc, în Thassos. Conaționalii noștri au încins grătarele în Grecia, chiar pe balconul unei pensiuni: „Anul viitor o să vin și eu cu 50 de mici și 20 de cefe”

O familie de români a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în Thassos, după ce vecinii de palier, tot români și ei, au decis să facă grătar pe balconul pensiunii.

18 iul. 2023, 11:39
Petrecere în stil pur românesc, în Thassos. Conaționalii noștri au încins grătarele în Grecia, chiar pe balconul unei pensiuni: „Anul viitor o să vin și eu cu 50 de mici și 20 de cefe”
Românii au pus de un grătar în Thassos

O familie de români formată din doi adulți și doi copii au avut o experiență neplăcută în Thassos. Aceștia au fost vecinii cu alți conaționali care au venit gata să petreacă într-un stil pur românesc, cu un grătar. Asta nu ar fi fost o problemă atât de mare dacă totul s-ar fi petrecut într-un loc amenajat, nu pe balcon, cu ajutorul unui grătar improvizat.

Citește și: Au apus vremurile bune și în Grecia. Cât au ajuns să coste băuturile pe o plajă din Thassos în 2023

Sejurul de șapte zile în Thassos al românilor a fost marcat de fumul și mirosul de fripturi pregătite direct pe balcon. Totul a fost povestit pe Facebook, pe un grup dedicat vacanțelor în Thassos, de către capul familiei.

„Balcoanele foarte apropiate, în cel alăturat nouă erau niște basarabeni care, nu o să va vină să credeți, dar au venit cu grătarul de acasă și îl încingeau pe balcon, mai făceau o ceafă de porc, o pulpă de pui. Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici congelați și vreo 20 de cefe + 2 baxuri de bere Noroc la 3 litri, să chefuiesc și eu pe balcon la pensiune în Thassos. Boxă JBL am deja”, a povestit românul deznădăjduit, potrivit antena3.ro.

Citește și: Familie de români jefuită în Thassos. O vizită la o mănăstire le-a ruinat vacanța

Acesta a mai spus că românii petrecăreți aveau parcat în fața pensiunii „un n.r. model SUV Mercedes Benz) de 100.000 de euro”, ceea ce înseamnă că și-ar fi putut permite să mănânce civilizat la un restaurant.

Cu toate astea, românul a fost mulțumit de condițiile din Thassos: „Cazarea foarte bună, camera spațioasă, bucătărioară, curățenie făcută zilnic, schimbat așternuturi și prosoape la 3 zile. Hârtie igienică și săpun la discreție”.