Familie de români jefuită în Thassos. O vizită la o mănăstire le-a ruinat vacanța

Vacanță ruinată pentru o familie de români aflată în Grecia. Aflați în Thassos, stațiunea din topul preferințelor turiștilor români, cei doi soți s-au trezit că au fost jefuiți de 450 de euro și 55 de lei.

14 iul. 2023, 12:52
Familie de români jefuită în Thassos. O vizită la o mănăstire le-a ruinat vacanța

Doi români aflați în vacanță în insula grecească Thassos au fost jefuiți. Cei doi au parcat pe marginea unui drum și au mers să viziteze o mănăstire. De la lăcașul de cult, familia a mers pe plajă. Acolo și-au dat seamă că nu mai aveau niciun ban în portofel.

„Am fost să vizităm Mănăstirea Mihail și Gavril, am parcat pe marginea drumului și am intrat în mănăstire, după ce am fost fascinați de peisajul mirific ne-am continuat drumul până la Giola, iar de acolo am fost la plaja Photos.

Citește și: Cât a plătit un român pentru o bere, două cafele și o sticlă de apă, în Thassos. Nu i-a venit să creadă când a primit nota de plată

Acolo am constatat că în portofel nu mai aveam niciun ban! În parcarea de la mănăstire ni s-a umblat în mașină, am sesizat că și în portbagaj, deoarece aveam și acolo câțiva lei. Paguba totală a fost de 450 euro și 55 RON.

Din păcate camerele de la mănăstire nu băteau până la locul parcării, așadar tind să cred că au fost niște profesioniști. Precizez că au umblat și la mașina prietenilor noștri, posibil să vă citească cheile când încuiați.

Citește și: Care sunt, de fapt, preţurile pe o plajă din Thassos. Comparaţia tristă cu Mamaia: „Să ne trăiască!”

Am vrut să avertizez pe toată lumea să fie cu ochii în patru, aveți mare grijă”, a scris unul dintre românii jefuiți pe Forum Thassos.

Din comentariile membrilor forumului a reieșit că hoții pândesc turiștii în parcări și le bruiază semnalul telecomenzii în momentul în care proprietarul vrea să închidă mașina. În acest mod, mașina rămâne descuiată.