Gheorghe Ştefan şi-a sărbătorit ziua de naştere şi onomastica în arest la domiciliu VIDEO

Petrecere acasă la fostul primar de Piatra Neamş, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, care şi-a sărbătorit joi ziua de naştere, dar şi onomastica. Au fost alături de el familia, prietenii şi reprezentanţi ai clubului Ceahlăul Piatra Neamţ. Gheorghe Ştefan se află în arest la domiciliu în dosarul Microsoft.

23 apr. 2015, 15:35
Gheorghe Ştefan şi-a sărbătorit ziua de naştere şi onomastica în arest la domiciliu VIDEO

Porţile casei lui Gheorghe Ştefan au fost deschise pe tot parcursul zilei, iar cunoştinţele prietenii au venit să-l felicite şi să i ureze toate cele bune, încărcaţi cu flori şi cadouri, potrivit România TV.

Citeşte şi Pinalti: M-am ales cu patru boli în „Beciul Domnesc”. Nu mai am drobul de sare deasupra capului VIDEO

Îi urăm multă sănătate să fie tare să treacă pste momentul asta greu şi să şi reia viaţă normală pe care a avut o până acum cu probleme mai puţine având în vedere că a scăpat de politică, de fotbal„, a declarat un apropiat venit în vizită. 

Gheorghe Ştefan a anunţat însă de acum câteva zile că îşi aşteaptă invitaţii cu vin roşu şi cu şampanie. Pinalti a împlinit 62 de ani. Fostul primar de Piatra Neamţ se află în arest la domiciliu. El este cercetat în dosarul Microsoft, pentru trafic de influentă.

Citeşte şi DOSARUL MICROSOFT. Gheorghe Ştefan – „Pinalti”, plasat în AREST LA DOMICILIU VIDEO