Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp. Artistul şi-a botezat băieţelul, iar printre invitaţi s-au numărat Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu. VIDEO

Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp. Artistul şi-a botezat băieţelul şi a sărbătorit ca în vremurile bune, cu zeci de invitaţi, iar printre cei care au animat atmosfera s-au numărat Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu.

23 oct. 2021, 19:25
Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp. Artistul şi-a botezat băieţelul, iar printre invitaţi s-au numărat Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu. VIDEO
Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp

Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp. Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, cântăreţul nu a ţinut cont de restricţii şi a sărbătorit botezul fiului său, Milan, cu zeci de invitaţi, care s-au distrat până dimineaţă.

Petrecere mare în familia lui Culiţă Sterp

Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu au făcut senzație, iar Culiță a aruncat cu sutele de euro pe dedicații pentru micuțul Milan. Cântăreţul a ales să poarte o ținută deosebită la eveniment. A optat pentru un costum, de culoare verde muștar, ce i s-a potrivit perfect.

La creștinarea micuţului  au participat atât rudele celor doi părinți, cât și foști concurenți de-ai artistului de la Survivor.

Citeşte şi: Tatăl lui Culiţă Sterp şi-a părăsit familia. Declaraţii dureroase: „Nu vrea să păstrăm legătura”

Iubita lui Culiță Sterp, clipe de groază după ce a născut

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos, însă naşterea nu a fost una uşoară. Mama Geta a dezvăluit că iubita fiului ei a trăit clipe de coşmar, la scurt timp după ce a născut.

Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineață am vorbit cu ea, mi l-a arătat și pe cel mic, dar, săraca, la naștere a leșinat, chiar după naștere. Pentru că, nu știu, cum să vă spun, ea a fost la o clinică particulară și a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina așa mare, prima sarcină, nu știu…

Pe Daniela a făcut-o mama ei de 5 kg 200 de grame, și natural. Pe timpul nostru nu se năștea prin cezariană”, a mărturisit Mama Geta, la Ștafeta Mixtă, conform Cancan.