SURVIVOR ROMANIA 30 mai 2021. Eliminare neaşteptată: „Decizia noastră este aceea de a-l descalifica”

Culiță Sterp, Faimosul care se află în competiție de cinci luni, a abandonat pe final, răpus de dorul de iubita sa, de remușcarea că nu îi este alături, dar mai ales din disperarea de a fi acasă când i se naște primul copil.

30 mai 2021, 08:35
SURVIVOR ROMANIA 30 mai 2021. Eliminare neaşteptată: „Decizia noastră este aceea de a-l descalifica”

SURVIVOR ROMANIA 30 mai 2021

. Daniela Iliescu este însărcinată și trebuie să nască la începutul lunii iunie. Culiță Sterp a mai dat semnale că nu își mai dorește să fie concurent, implorând publicul să nu îl mai voteze, însă în ediția difuzată vineri seara a făcut un gest fără precedent. A refuzat să mai intre pe traseu.

SURVIVOR ROMANIA 21 mai 2021. „Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc  până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp.

Survivor România 2021. Culiţă Sterp cere eliminarea din concurs: „Îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele”

SURVIVOR ROMANIA 30 mai 2021. Decizia producătorilor a fost anunțată în consiliul de nominalizare. „Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.

SURVIVOR ROMANIA 30 mai 2021 Războinicii au pierdut jocul din ediția din această seară, dar teama că ar putea părăsi emisiunea revine tuturor. Concurenții rămași în jocul din Republica Dominicană sunt epuizați și își doresc să-și găsească forțele pentru a continua lupta.

Consiliul de sâmbătă i-a surprins pe Războinici triști pentru eșecul de pe teren, dar mulțumiți de prestația generală a echipei.  De departe cea mai plină de laude a fost Adelina, care și-a ridicat în slăvi colegii.

Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Autorităţile l-au căutat 10 ore în pădure


loading...
Partenerii noștri