Petrecere cu botox în Bucureşti VIDEO

Moda petrecerilor cu botox a ajuns şi în Romania. La o asemeea petrecere au participat recent vedete ca Oana Lis, Ozana Barabancea, Cosmnina Păsărin sau Sonia Trifan. Petrecerea s-a lăsat cu voie bună şi cu intervenţii estetice cu botox.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 10:37
Petrecere cu botox în Bucureşti VIDEO

La o primă vedere pare o petrecere ca oricare alta. Femei frumoase, haine de petrecere şi tocuri. Dar, e un pic mai mult.

„Dacă până acum era la modă să mergi la shopping împreună cu prietenele, în prezent acidul hialuronic sau toxina botulinică fac deliciul multor femei” spune doctorul Călin Doboş, cel care a organizat petrecerea cu botox.

În timpul petrecereii, unele invitate au încercat pe pielea lor tratamentul popular printre starurile de la Hollywood. Printre curajoasele care au acceptat pe loc intervenţia s-au numărat Ozana Barabancea şi Sonia Trifan.

„Îmi doream de ceva timp să îmi corectez ridurile de expresie din zona ochilor, iar atunci când am primit invitaţia doctorului Călin Doboş să particip la una dintre demonstraţiile live de injectare, mi-am spus că nu ar fi un moment mai bun decât acesta”, a spus Sonia Trifan.

Moda petrecerilor cu botox este importată din America şi nu necesită condiţiile unei săli de operaţie, a declarat dr. Doboş. Acest gen de party sunt organizate frecvent în străinătate. Rolul lor este să popularizeze asemenea tehnici.