Petreceri fără limite în pandemie. Vedetele au uitat de restricţii şi au încins ringurile de dans

Sute de tineri au sfidat din nou pandemia şi in acest weekend. Cluburile din Capitala au fost pline si azi-noapte, asta desi, suntem in plina pandemie si e interzis acest lucru. Printre petrecareti s-au aflat si mai multe vedete care nu s-au temut sa posteze imagini pe retelele de socializare. 

21 feb. 2021, 08:35
Petreceri fără limite în pandemie. Vedetele au uitat de restricţii şi au încins ringurile de dans

Zeci de vedete au petrecut în cele mai selecte cluburi din capitală. Printre ele se numără și focoasa Loredana Chivu, care nu a putut sta departe de ringul de dans.

Nelipsit de la seara de distracție a fost și faimosul cântăreț Lino Golden. Împreună cu Mario Fresh și alți prieteni de ai lui a făcut senzație pe scenă.

Fără nici o inhibiție s-a distrat și fiica lui Vadim Tudor, Jeni, care alături nepoata lui Țiriac și pietenele ei au incendiat atmosfera.

Oana Roman în schimb a preferat ceva mai tradițional și a dansat pe ritmuri machedonești. La petrecerea cu lăutari a fost prezentă și fica vedetei.

 

Petrecere cu Adi Minune şi Tzanca Uraganul, spartă de polițişti în Bucureşti

O petrecere de majorat a fost spartă de polițiştii din cadrul DGPMB – Secția 5 Poliție în noaptea de 18-19 februarie în Bucureşti, anunţă România TV. Petrecăreţii s-au ales cu amenzi în valoare de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală. Imagini de la cheful organizat de Ionică Minune VIDEO

Potrivit unor surse, la eveniment se aflau şi cântăreții de manele Adrian Minune și Tzanca Uraganul.

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 5.307 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 913.950 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful