Petrolul visează la titlu. Are buget record şi l-a pus antrenor pe Rednic

Acţionarul clubului Petrolul Ploieşti, Dan Capră, a declarat într-o conferinţă de presă, în cadrul căreia Mircea Rednic a fost prezentat ca noul antrenor al echipei, că gruparea prahoveană va avea în sezonul viitor un buget de cel puţin 5,5 milioane de euro.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 14:16
Petrolul visează la titlu. Are buget record şi l-a pus antrenor pe Rednic

Bugetul pentru sezonul viitor va fi, estimativ, în jur de 5,5 milioane de euro, însă poate fi modificat la cote superioare„, a spus acţionarul principal al clubului Petrolul Ploieşti, Dan Capră, la prezentarea ca antrenor principal a lui Mircea Rednic.

Dan Capră a evitat să dezvăluie numele tuturor jucătorilor care vor veni de la Universitatea Cluj la Petrolul, precizând că aceştia vor fi cunoscuţi săptămâna viitoare, când negocierile se vor finaliza. „Unii dintre ei sunt în vacanţă, iar în cazul lui Grozav, acesta este plecat la lotul naţional”, a adăugat Capră.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul George Galamaz, care ar putea fi transferat de la U Cluj şi care a fost lovit de un fan al Petrolului la partida cu Steaua din sezonul trecut, în urma căruia gruparea prahoveană nu a beneficiat timp de şase etape de aportul galeriei, Dan Capră a precizat că, la cererea fotbalistului, se va media o întâlnire a acestuia cu liderii suporterilor pentru a clarifica o eventuală venirea a sa la Ploieşti. „În fond, Galamaz a fost o victimă, el fiind cel agresat. Şi-a retras plângerea pe care o făcuse şi vrea să vină nă ne ajute, dar a solicitat să vorbească cu fanii”, a explicat Capră.

Potrivit lui Dan Capră, lotul actual este format din 27 de jucători, dintre care 12 sau 14 de la Cluj. De asemenea, la Petrolul vor mai fi aduşi trei sau patru jucători la solicitarea antrenorului Mircea Rednic. Capră a dat asigurări că între cei care vor veni se află Mircea Bornescu, Adrian Cristea, Constantin Grecu, Lukasz Szukala, Laurenţiu Marinescu şi Tony.