Piedone, mesaj după ce BEM a respins cererea de renumărare a voturilor: „E mult de muncă în Sectorul 5”

Cristan Popescu Piedone a reacţionat, după ce biroul electoral municipal a respins solicitările de renumărare a voturilor şi astfel acesta este edilul Sectorului 5. 

RomaniaTV.net
04 oct. 2020, 15:10
Piedone, mesaj după ce BEM a respins cererea de renumărare a voturilor: „E mult de muncă în Sectorul 5”

Cristan Piedone a postat pe Facebook un mesaj în care a precizat că este mult de muncă şi aşa cum a promis alegătorilor se va apuca de treabă. Acesta a anunţat că a mers pe străzile sectorului şi a observat că în zona Mărgeanul erau bucăţi de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau pe acolo.

Citeşte şi: Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1. Piedone, desemnat câştigător la Sectorul 5. Decizia de ultima oră a BEM

„E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă şi asta fac! Promisiunile mele se transformă în fapte! Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare. Am şi identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată. Bucăţi dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăţi de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignoraţi de fosta conducere. Pentru că lucrurile nu puteau rămâne aşa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliţie a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranţa oamenilor! Aşa se întâmplă când un primar nu iese din birou timp de 4 ani. Nu l-a interesat care este situaţia reală din Sectorul 5. Însă lucrurile nu vor mai continua aşa! V-am promis că voi sta printre dumneavoastră, că voi veni personal pe teren să văd care sunt problemele din sector! Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de făcut! Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai aşa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent!”. a precizat Cristian Popescu Piedone, duminică pe Facebook.

Citeşte şi: Şeful DNA, despre alegerea corupţilor condamnaţi în funcţii publice: „Simt o frustrare, o revoltă”

Biroul electoral de circumscripţie a Municipiului Bucureşti a decis duminică faptul că nu se mai renumără voturile la Sectorul 1 şi Sectorul 5, au declarat surse ale instituţiei, pentru News.ro. Biroul Electoral Central a transmis sâmbătă pentru soluţionare cererile către biroul electoral municipal. BEM are termen până duminică să decidă, potrivit hotărârii BEC. Prin urmare, Cristian Popescu Piedone este primar la Sectorul 5, iar Clotilde Armand la Sectorul 1.