Piedone, ales în conducerea PC: Iarba verde de acasă să te rătăceşti în lume nu te lasă

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a reintrat în conducerea PC în calitate de preşedinte al Consiliului Naţional, funcţie nou înfiinţată, informează Mediafax. Preşedintele PC, Daniel Constantin, susţine că diferendele sale cu Piedone au fost depăşite. "Iarba verde de acasă să mă rătăcesc în lume nu mă lasă", i-ar fi spus Piedone lui Constantin.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 10:35
Piedone, ales în conducerea PC: Iarba verde de acasă să te rătăceşti în lume nu te lasă

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost ales, în unanimitate, sâmbătă, de Congresul PC, în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului. Cristian Popescu Piedone a declarat că a făcut totul pentru cetăţenii Sectorului 4 şi a spus că în 2016 va candida la Primăria Capitalei din partea PC.

„Salut decizia lui Cristian Popescu Piedone de a candida pentru un nou mandat la Primăria Sector 4 din partea PC. Nu este un secret că am avut divergenţe, dar am trecut peste aceste divergenţe şi astăzi formăm o echipă a partidului”, a afirmat preşedintele PC, Daniel Constantin, în deschiderea Congresului extraordinar al partidului.

El a spus că toată lumea l-a întrebat cum a reuşit să-l convingă pe Piedone, dar Piedone nu a plecat niciodată din partid. „Cristian Popescu Piedone nu a plecat niciodată din partid, el a spus, în momentul în care am discutat că: «Iarba verde de acasă să mă rătăcesc în lume nu mă lasă», a spus Constantin.

Piedone s-a arătat de acord cu preşedintele PC că „iarba verde de acasă să te rătăceşti în lume nu te lasă”, dar a ţinut să-i mulţumească lui Gabriel Oprea pentru ce a făcut pentru „cetatea Sectorului 4”.

„În acelaşi timp, nu vreau să mă credeţi un om care nu se poate uita în ochii dumneavoastră, îi mulţumesc domnului Gabriel Oprea pentru sprijinul acordat cetăţii Sectorului 4”, a spus Piedone, adăugând că a construit împreună cu Oprea un monument al eroilor căzuţi la datorie.

El i-a sfătuit pe cei care candidează la alegerile locale să stea alături de oameni, să nu promită, iar pe cei care sunt în funcţii să nu se laude cu ce au făcut.

„Ca primar în funcţie, vă pot spune celor care candidaţi la alegerile locale să staţi alături de oameni, să nu promiteţi. (…) Celor care sunteţi deja în funcţii vă spun să nu vă lăudaţi cu ce aţi făcut, să lăsaţi oamenii să vă laude. Lauda de sine nu miroase a bine”, a afirmat Piedone.

Piedone a adăugat că nu va face campanie în Sectorul 4, ci doar va veni la serviciu, pentru că ştie că cetăţenii vor vota pe cei care le va câştiga încrederea.