VIDEO: Piedone, apariţie insolită la România TV, cu roaba, staţia de emisie-recepţie şi cască de protecţie

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, și-a făcut apariția, luni seara, la România TV, într-un mod inedit.

18 mart. 2024, 21:21
VIDEO: Piedone, apariţie insolită la România TV, cu roaba, staţia de emisie-recepţie şi cască de protecţie

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone,  a apărut îmbrăcat ca un muncitor, cu vestă reflectorizantă și cască pe cap, împingând o roabă, cu care a intrat în studioul de televiziune.

„Am venit cu cazmaua, ciocan, mistrie, aer curat, verde. Am adus și un cireș. ei vor gusta cireșele amare. Sunt lucrurile de care are nevoie Capitala. Eu n-am venit să mă victimizez, pentru mine orice injecție mă motivează. O respect pe doamna Firea, pe domnul Pandele. Suntem într-o competiție electorală”, a spus Piedone.

Întrebat de Victor Ciutacu în legătură cu celebra  staţia de emisie-recepţie, Piedone a rugat pe cineva să o aducă, iar imediat a făcut un apel live către şefii din primărie, toţi răspunzând „prezent” chiar dacă era o oră târzie.

”Un primar care sta in teritoriu, ma intalnesc zilnic cu sute de oameni, fiecare cu dorintele lui. Lucruri simple, gospodaresti. Pun mana pe statie si imediat am dat dispozitia. Aceasta statie a facut si va face minuni. Fiecare director cu statia lui si la treaba. Astea sunt deschise 24&24. Cine se uita la 8 ore de program, ala nu e primar. Exista situatii de calamitate, alea nu se uita la programul primarului.”, a arătat acesta.

Cristian Popescu Piedone, dezvăluirile serii în direct la Punctul Culminant. VIDEO

Preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) Cristian Popescu – Piedone a precizat că va deschide lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare. Edilul Sectorului 5 va candida şi pentru şefia Primăriei Capitalei din partea aceleiaşi formaţiuni.

Cine este medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL la Primăria Capitalei! Actualul manager al Spitalului Universitar de Urgență București este unul dintre cei mai bogați doctori din România