Piedone, mesaj lacrimogen pe Facebook: „Mi-e dor sa merg la pas prin cartiere”

Fostul edil al sectorului 5 a scris un nou mesaj după ce buna mama Maria, pe care a cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață, i-a lăsat gândurile sale bune la poarta închisorii..."

23 mai 2022, 13:02
Piedone, mesaj lacrimogen pe Facebook: „Mi-e dor sa merg la pas prin cartiere”

Cristian Popescu Piedone, care execută pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul Rahova, este plasat în carantină, timp de 21 de zile, la fel ca ceilalți inculpați din dosarul Colectiv. Deținuții au fost repartizat în celule, ținându-se cont de dorința acestora de a fi încarcerați împreună cu persoane pe care le cunosc. Fostul primar al Sectorului 5 a primit și o vizită, prima de când se află în închisoarea de tranzit.

Cristian Popescu Piedone a primit și o vizită din partea fiului său, care a venit la Penitenciarul Rahova cu un pachet cu articole vestimentare, din cauza faptului că tatăl său nu a fost lăsat să introducă în interiorul celulei obiectele pe care le avea în posesie în ziua condamnării.

Fostul primar de la Sectorul 5 pare că are acces şi la Internet, postând deja al doilea mesaj pe Facebook:

„Oameni buni, ma răsfățați cu dragoste și cu bunătate
Sunt zece zile de când n-am mai pășit prin Sector…
Mi-e dor…
Mi-e dor sa merg la pas prin cartiere… Mi-e dor sa urc de nebun pe schelele blocurilor și sa vorbesc cu oamenii care ies la ferestre. Mi-e dor sa văd bunici multumiți și copii fericiti, la joaca in părculețe… Au fost doi ani minunați împreuna și m-am atasat de comunitate… Dar, așa a fost sa fie…
Mi-e însă dor de VOI, oameni dragi. Foarte dor…
(Dacă aveți timp, sa-mi scrieți și sa-mi spuneti ce mai faceți și cum mai este prin sector )
Astăzi mi-ați adus flori, dragoste, putere și speranță la poarta închisorii
Vă mulțumesc că nu m-ați uitat! Și vă îmbrățișez cu drag!
Am înțeles că și buna mama Maria, pe care am cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață, mi-a lăsat gândurile sale bune la poarta închisorii…

Îti multumesc, mama Maria! Să nu mai plângi, te rog! Echipa Piedone va avea grijă să ai taraba matale în continuare! Dumnezeu să te aibă în pază și să-ți mângâie viața grea!
Îi multumesc și lui Cosmin, tânărul nevăzător.
Cosmin, sper că ești bine acolo în locuința pe care am putut să ți-o oferim împreună cu prietenii de la Nordis Group. Dumnezeu să te aibă în paza sa! Să fii sănătos, că meriți o viață liniștită!

Condiţii de neimaginat pentru Piedone la Penitenciarul Rahova. Cum i-au organizat șefii închisorii celula

Vă mulțumesc, oameni buni, că astăzi, în sfânta Duminică, ați avut timp pentru mine în gândurile voastre!
VOI ÎMI DAȚI PUTERE SĂ SPER
Vă mulțumesc pentru flori! Vă port în suflet și vă mulțumesc că existați în viața mea
Aștept cu nerăbdare să primesc florile voastre!
Sincer, mereu mi-a plăcut să grădinăresc. Am grădinărit acasă, am grădinărit în Sectorul 4, am grădinărit la noi în 5. Așa ca mi-ar plăcea să le sădesc, să fac un colț de rai și aici în curtea închisorii.
Dumnezeu să vă umple casele cu fericire!”
Cu dragoste și cu respect, Piedone NEVINOVAT

Piedone le trimite un mesaj, din spatele gratiilor, locuitorilor sectorului 5: „Mi-e dor de clătitele şi de gogoşile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în faţa blocurilor”