Piedone se dezice de USL: Antonescu habar nu are ce se întâmplă în realitate în consiliile locale

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat joi la sfarsitul sedintei de Consiliu Local ca nu va mai reprezenta Uniunea Social Liberala (USL) si ca denunta protocolul incheiat cu USL. "Cine vrea sa vina cu mine, sa vina! Cine nu, nu!", a spus Piedone, citat de b365.ro. Primarul a dat de înţeles că liberalii sunt cei care au creat probleme.

RomaniaTV.net
28 nov. 2013, 19:14
Piedone se dezice de USL: Antonescu habar nu are ce se întâmplă în realitate în consiliile locale

„Incepand de azi, nu mai pot garanta in numele intregului USL si denunt protocolul cu Uniunea Social Liberala la nivelul Sectorului 4. Astept ca liderii politici care formeaza Consiliul Local Sector 4 (PSD, PC, PNL, PPDD si PDL) sa vina la discutii saptamana viitoare pentru a forma impreuna o majoritate in interesul cetatenilor Sectorului 4”, a spus Piedone.

„Azi am constatat ca o parte dintre cei pe care i-am girat in timpul campaniei electorale, membri ai USL, nu-si respecta cuvantul dat cetatenilor. Si nu e vorba de proiecte financiare costisitoare, ci doar proiecte care asigura buna functionalitate a aparatului propriu si in interesul cetateanului”, a argumentat Piedone.

„A fost peste vointa mea sa fac acest anunt, dar, cand echipa investita de cetatean nu functioneaza, cu vadita intentie, nu din greseala, trebuie sa-mi asum aceasta responsabilitate si sa stie si cetateanul”, a mentionat Piedone care a adaugat ca, dupa discutiile cu liderii USL, va sustine o conferinta de presa in care va explica pe larg motivele care au stat la baza deciziei de a denunta protocolul cu USL la nivelul Sectorului 4.

„Imi pare rau ca increderea oamenilor, care m-au votat in proportie de peste 83%, neexistand niciun motiv administrativ de a rupe alianta, ci doar politicul, a fost inselata. Imi pare rau ca liderul PNL, Crin Antonescu, nu este informat de ceea ce se intampla in realitate in consiliile locale, care nu mai sunt demult liberale, referindu-ma aici strict la Sectorul 4”, a conchis Piedone.