Pierderi financiare pentru o zodie din horoscop. Problemele apar și pe plan amoros

O zodie va avea mari probleme financiare în 2023. Nici pe plan romantic acești nativi nu vor sta foarte bine, conflictele ținându-se lanț.

20 ian. 2023, 09:57
Pierderi financiare pentru o zodie din horoscop. Problemele apar și pe plan amoros
Care zodie va rămâne fără bani în portofel

Este o perioadă încărcată de evenimente astrale, iar nativii le vor simți din plin. O zodie din horoscop se va lovi de provocări uriașe în privința banilor, dar și la capitolul iubire. Le va fi destul de greu să revină pe linia de plutire.

Care zodie va pierde o mulțime de bani

Nativii zodiei Rac vor întâmpina probleme financiare majore în următoarea perioadă. Astrele nu se vor așeza deloc favorabil pentru aceștia, iar cumpenele nu-i vor ocoli deloc. Este posibil ca aceștia să plătească datorii mai vechi pe care nu le-au făcut de unii singuri. Totodată, o cheltuială neprogramată legată de casă sau mașină le va da bugetul peste cap. Chiar dacă părea că 2023 va fi anul lor, acum au toate motivele să-și facă griji.

Citește și: Numerologie 2023: Fiecare ZODIE are un număr al îngerilor iubirii. Vezi care este al tău!

Abia la început de primăvară au șanse să se redreseze, de aceea e bine ca până atunci să se gândească foarte bine la fiecare cheltuială și investiție făcută.

Și pe plan amoros această zodie va avea surprize neplăcute. Partenerii lor vor gestiona situația într-un mod care îi va da peste cap pe Raci. În această perioadă e bine să se ferească de conflicte și energii negative.

Zodii norocoase

Cei care vor avea surprize plăcute pe plan financiar sunt Berbecii și Capricornii. Aceștia vor câștiga mai mult decât se așteptau, fără prea mult efort. Nativii vor fi puși în situații dificile, dar le vor face față cu brio. Atunci când li se cere ajutorul e bine să îl ofere, pentru că totul se va întoarce.

Citește și: Previziuni rune 16-23 ianuarie 2023. WUNJO protejează o zodie toată săptămâna