Pietonul amendat pentru că a tamponat maşina poliţiei. Poveşti aberante din trafic

Publicat: Duminică, 20 Noiembrie 2011 00:55 // Actualizat: Duminică, 20 Noiembrie 2011 00:59 // Sursa: RTV.net

În Sicilia o femeie a leşinat când a deschis plicul primit de la poliţia locală. Primise o amendă de 36000 de euro pentru parcare ilegală. Suma uriaşă era, evident, o eroare bazată pe o altă eroare. Poliţistul care a făcut actul constatator l-a datat din anul 208. Funcţionarii au calculat ulterior, liniştiţi toate penalităţile pe o perioadă de 1800 de ani.Evident, asta nu e singura aberaţie legată de amenzi şi trafic.

Foto: guzganul.ro

În Londra proprietara unui salon de coafură a fost amendată pentru parcarea ilegală a unui autobuz de jucărie! Femeia îl lăsa zilnic în stradă ca reclamă pentru afacerea ei. Nu a durat mult şi un om al legii a sancţionat prezenţa lângă bordură a jucăriei de mărimea unui câine lup.

Englezul Daniel Horne a fost amendat pentru că a tamponat o maşină de poliţie atunci când el mergea pe jos. Maşina a intrat pe trotuar şi l-a lovit destul de rău, omul s-a ales cu un picior rupt şi zile de spitalizare. Credea că a depăşit cu bine momentul când i-a venit acasă amenda de 89 de lire. Motivul scris negru pe alb: “S-a ciocnit de aripa stângă a unui vehicul de poliţie, cauzând pagube”.

Şoferul unui autobuz din Zhongshan, China, a trecut pe roşu, nu a acordat prioritate şi a fost oprit de poliţie. De groaza amenzii a ieşit şi s-a ascuns chiar sub autobuzul pe care îl conducea. Toată această tevatură a durat aproape două ore şi a avut ca rezultat blocarea totală a traficului. Poliţia a apelat inclusiv la pompieri ca să ridice maşina dar au reuşit în cele din urmă să scoată şoferul din ascunziş prin cea mai simplă metodă: cu forţa, trăgându-l de mâini şi de picioare.

Intr-o suburbie londoneză 2 consilieri locali s-au amendat singuri pentru parcare ilegală, semnând toate asctele. După care au refuzat să plătească şi s-au judecat luni bune cu ei înşişi, ajungând până la Curtea de Apel.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amenzi Automobil bizar politie şoferi trafic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H