Pilot de 22 de ani, mort într-un accident rutier. Leontin Iocsak conducea o mașină din Ucraina

Un pilot în vârstă de 22 de ani, mort într-un accident rutier. Leontin Iocsak se afla la volanul unui autoturism de teren înmatriculat în Ucraina, în momentul când s-a produs impactul.

17 mart. 2022, 09:57
Pilot de 22 de ani, mort într-un accident rutier. Leontin Iocsak conducea o mașină din Ucraina
Pilot de 22 de ani, mort într-un accident rutier

Pilot de 22 de ani, mort într-un accident rutier. Leontin Iocsak a câştigat mai multe premii încă de când era foarte tânăr. El provine dintr-o familie respectată în acest domeniu. Şi sora lui, Natalia, este campioană la raliu.

Citeşte şi: Soţia lui Zelenski, mesaj de ultimă oră din Ucraina: „Mă tem pentru soţul meu”

Pilot de 22 de ani, mort într-un accident rutier

Totodată, două femei și trei copii, toți cetățeni ucrainieni, aflați în autoturismul înmatriculat în Ucraina au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare.

Cu multă întristare și durere am primit vestea că familia motorsportului a devenit mult mai săracă în noaptea ce tocmai a trecut și asta după ce, la vârsta de doar 22 de ani Leontin Iocsak, pilot ce în 2015 respectiv 2016 a alergat în cadrul C.N. De Autoslalom respectiv în cadrul C.N. de Slalom Paralel, a plecat mult prea devreme spre eternitate.

Decesul său a survenit în urma unui accident rutier, într-un impact cu o mașină de teren înmatriculată în Ucraina, membrii acesteia având nevoie la rândul lor de îngrijiri medicale de urgență.

Gândurile noaste se îndreaptă acum către sufletul său și cele ale îndureratei familii precum și către ceilalți oameni implicați în acest tragic incident.
Dumnezeu să te odihnească în pace Leo!„, este mesajul postat de Federatia Română de Automobilism Sportiv, pe Facebook.