Pilot de curse, împușcat mortal. John Wes Townley avea doar 31 de ani

Pilotul de curse John Wes Townley, fost concurent în NASCAR, a fost ucis sâmbătă, prin împușcare, într-un imobil din cartierul Five Points, din Atena, statul Georgia.

04 oct. 2021, 14:53
Pilot de curse, împușcat mortal. John Wes Townley avea doar 31 de ani

Townley, în vârstă de 31 de ani, și o femeie în vârstă de 30 de ani au fost împușcați cu puțin înaintea orei 21, sâmbătă seara, ei fiind transportați la un spital local. Pilotul de curse a murit din cauza rănilor, iar starea femeii este „gravă”, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției.

Suspectul este un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se cunoștea cu John Wes Townley. Ancheta este în curs de desfășurare și, potrivit informațiilor preliminare, incidentul este legat de violența domestică, a adăugat purtătorul de cuvânt, citat de onlineathens.com.

Citește și Un bărbat și-a împușcat mortal logodnica apoi s-a sinucis. Mesaj sfâșietor pentru tânără: „Prietenă si iubit copil”

Townley a participat timp de aproape un deceniu la curse de circuit, în mai multe serii naționale de turnee NASCAR, câștigând și o cursă Camping World Truck Series din Las Vegas în 2015.

Tatăl lui Townley, Tony Townley, este cofondatorul lanțului de restaurante Zaxby’s.

Citește și Primar din Ucraina, găsit împușcat mortal pe veranda casei