„Pinalti” despre remaniere: Ori pleacă toţi, ori nici unul!

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, vicepreşedinte al PDL, a declarat la România TV că există doar două variante în ce priveşte remanierea guvernamentală: ori pleacă toţi miniştrii, ori nu pleacă nici unul. În opinia lui, posibilitatea să fie schimbaţi doar unii dintre membrii Cabinetului nu este de dorit.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 20:53
„Pinalti” despre remaniere: Ori pleacă toţi, ori nici unul!

Întrebat dacă este nevoie de o remaniera guvernamentală, Gheorghe Ştefan a afirmat că ea are sens doar dacă se schimbă întreg guvernul. „Dacă aş spune veun nume sau altul aş produce adversităţi. Eu spun vaianta care oricum îi supără: ori pleacă toţi, ori niciunul”, a declarat democrat-liberalul la România TV.

Gheorghe Ştefan afirmă că guvernul trebuie să facă eforturi pentru ca bugetarii să revină la nidelul salariilor de dinainte de tăierile bugetare operate în anul 2010: „Eu le-am spus în partid şi nu mi-e frică. Să uitaţi de cştigarea alegerilor dacă nu vă respectaţi promisiunea şi să daţi înapoi oamenilor ce le-aţi luat!”, a declarat Gheorghe Ştefan „Pinalti” la România TV
Plecarea lui Boc, cerută în PDL

Remanierea guvernamentală, sau chiar demisia întregului guvern sunt intens discutate în aceste zile. Mai mulţi lideri importanţi ai PDL precum Ioan Oltean, Monica Macovei, sau William Brânză au vorbit despre pleacarea Guvernului. Astăzi, premierul a fost convocat de urgenţă la Cotroceni. Acesta a discutat timp de patru ore cu preşedintele Traian Băsescu, întâlnirea luând sfârşit în jurul orei 15.00.