Pintilii, dezvăluiri uluitoare despre arbitrul Istvan Kovacs: Are momente când te ia la mişto, vorbeşte ungureşte şi nu înţelegi nimic

Mihai Pintilii, mijlocaşul celor de la FCSB, a vorbit pentru Fanatik despre relaţia pe care o are cu Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs, cei mai buni arbitri români la ora actuală.

28 nov. 2018, 07:31
Pintilii, dezvăluiri uluitoare despre arbitrul Istvan Kovacs: Are momente când te ia la mişto, vorbeşte ungureşte şi nu înţelegi nimic

„Când eram la Jiul Petroşani, mă înţelegeam foarte bine cu Haţegan. Atunci debutase şi el la liga a doua, era prietenul meu cel mai bun. I-am dat şi tricoul când mi l-a cerut. A uitat. Acum, când mă prinde, mă arde!

S-a dat cu ăştia de la CFR Cluj, nu-i mai atenţionează pe ei, ne atenţionează doar pe noi. Dacă şi-ar face treaba corect şi în Liga 1, nu aş avea ce să-i zic. Să lase jocul mai liber, cum face în Liga Campionilor, să vină să discute cu noi.

La Juventus – Manchester United (n.r – meci din Ligă pe care l-a condus recent), făcea caterincă cu ei, glumea, se simţea bine. Cu noi de ce nu faci, Haţegane, treaba asta ca să fie jocul mai liniştit? Ce te costă? Ajută-ne şi tu, ca să te ajutăm şi noi, jucătorii, pe tine. Mai ales că ai ajuns la un nivel foarte bun. Vii de afară şi poţi să ne spui: «Bă, proştilor, ăia din fotbalul mare nu comentează mereu ca voi»

Kovacs are momente foarte bune, dar are şi momente când te ia la mişto şi nu te lasă să joci. Te duci să-l întrebi ceva şi el o dă în ale lui, îţi vorbeşte în ungureşte şi nu înţelegi nimic„, a spus Mihai Pintilii, pentru Fanatik.