Pippa Middleton, la întâlniri romantice cu doi bancheri diferiţi într-o singură săptămână

Cum Pippa Middleton tocmai a fost numită una dintre cele mai dezirabile femei eligibile de Tatler, nu e de mirare că pretendenţii se înghesuie să o scoată pe frumoasa bitanică în oraş. Sora lui Kate Middleton, soţia prinţului William, a ieşit nu cu unul, ci cu doi bancheri chipeşi într-o singură săptămână.

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 19:22
În noaptea de joi Pippa a fost văzută părăsind clubul privat Loulou din Londra cu elegantul Tom Kingston, un fost iubit al Nataliei Hicks-Lobbecke, cu care s-a prinţul William s-a întâlnit o scurtă perioadă, potrivit DailyMail.

Pippa a mai fost văzută cu Tom Kingston cu ceva timp în urmă. Cei doi au fost văzuţi râzând și chicotind împreună în tribune la finala de tenis ATP de la O2 Arena în noiembrie anul trecut.

 
Tom Kingston, în vârstă de 34 de ani, este descris ca fiind „absolut fermecător, politicos şi foarte popular cu femeile…el este genul de om pe care ai vrea să-l prezinţi mamei”.

Săptămâna trecută Pippa a fost văzută cu alt bancher de top, James Matthews, fratele lui Spencer Matthews, care apare în reality show-ul de pe Channel 4, „Made In Chelsea”.

Se spune că cei doi s-au bucurat de mai multe întâlniri intime, inclusiv la centrul de tenis al reginei din Londra și restaurantul Hakkasan din Mayfair, unde cuplul a savurat un vin scump într-o cameră izolată.