Pisi din „Inimă de Ţigan” revine pe ecrane. Vezi cum arată după şase ani şi în ce film apare

Frumoasa Dana Hauer, cunoscută publicului român inca de acum sase ani, cand a interpretat personajul "Pisi" in telenovela "Inima de ţigan", difuzată de postul AcasaTV, joacă acum rolul unei secretare sexy în "Altă săptămână nebună".

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 16:25

„Joc rolul domnisoarei Scarlat, colega de birou cu Alex Puica, o tipa simpatica, dar paranoica. M-am bucurat ca am fost primita in acest proiect si m-am distrat copios in timpul filmarilor. Serialul are un scenariu savuros, bine scris. Personajul meu, desi apare in cateva episoade, a fost ofertant din punct de vedere actoricesc. Cum spunea profesorul meu de la UNATC: „nu exista rol mic, doar actor mic”, a spus Dana Hauer, potrivit protv.ro.

Actriţa Dana Hauer a devenit cunoscută în urmă cu 6 ani, când a jucat rolul de amantă în telenovela „Inima de Ţigan”. A făcut furori cu rolul lui Pisi, dar a renunţat la telenovele. Actriţa s-a reprofilat pe teatru şi ca drept dovadă este şi studentă la UNATC.

Dana Hauer s-a născut la Sibiu. Blonda a practicat handbal timp de trei ani, dansuri populare doi ani şi modeling cinci ani.

Citeşte şi: Îţi aminteşti de Norocel, din „Inimă de ţigan”? Uite ce mare s-a făcut şi ce îi place să facă