Piţurcă îşi laudă jucătorii: A fost un 3-1 sec, după un joc foarte bun

Selecţionerul "naţionalei" României, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, după victoria din meciul amical cu Grecia, scor 3-1, că "tricolorii" au câştigat sec după un joc foarte bun.

RomaniaTV.net
16 nov. 2011, 08:03
Piţurcă îşi laudă jucătorii: A fost un 3-1 sec, după un joc foarte bun

„A fost un 3-1 sec, după un joc foarte bun. Grecii n-au avut aproape nicio ocazie de gol şi în a doua repriză scorul putea lua proporţii. Unii jucători, precum Neagu, Chipciu, Găman sunt câştiguri pentru echipa naţionala. În ţară s-au spus vorbe urâte despre ei, dar au ajuns să câştige de o manieră categorică această partidă. Niciun joc nu seamănă cu altul, poate am avut mai multe greşeli neforţate. Dar în repriza a doua am fost mai buni. Din meciuri pierdute avem de învăţat şi noi am învăţat”, a declarat Piţurcă.

Tehnicianul României a afirmat că dacă era în locul lui Marius Niculae nu ar fi venit la lot. „La cald nu vă pot spune ce am câştigat, dar sunt mulţumit de Neagu, Chipciu, Torje, Găman, Papp sau Ştefan Radu. Eu dacă eram în locul lui Marius Niculae nu veneam, dar ştiu că îşi doreşte foarte mult să fie la lot şi apreciez că a venit. Chipciu a făcut faza defensivă şi a făcut-o bine. A creat şi panică în atac. Lui Tănase îi prieşte Austria, o să jucăm la munte”, a precizat Piţurcă.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, marţi, cu scorul de 3-1 (1-1), selecţionata Greciei, într-un meci amical disputat la Altach (Austria), aceasta fiind ultima partidă a echipei pregătite de Victor Piţurcă din acest an. Golurile României au fost marcate de Torje ’17, Tănase ’61 şi Chipciu ’81, în timp ce pentru Grecia a punctat Karagounis ’34.