Piţurcă, PRIMA REACŢIE despre oferta de la ARABI. Surpriză URIAŞĂ

Victor Piturca a vorbit, in premiera, despre eventuala sa plecare in Arabia Saudita.

01 sept. 2014, 09:44
Piţurcă, PRIMA REACŢIE despre oferta de la ARABI. Surpriză URIAŞĂ

Victor Piturca a declarat ca nu a discutat cu nicio echipa din Arabia Saudita.

„Dupa tot ce s-a vehiculat in ultimele zile trebuie sa spun ca sansele ca eu sa plec la o echipa din Golf sunt sub 1%. Nu am vorbit cu niciun oficial al vreunei echipe. Nu e prima data cand apar asemenea speculatii”, a spus Piturca intr-o conferinta de presa.

„De fiecare data apar zvonuri despre plecarea mea. Am vazut ca a aparut dintr-un ziar din Arabia Saudita, nu? Intr-adevar, m-a sunat un domn din Romania si am vorbit de doua-trei ori cu el la telefon. Atat. Despre ce vorbim? Nu am discutat cu nimeni de la clubul respectiv. Cu jucatorii am glumit. N-am cum sa spun ca sunt sanse zero. In viata unui antrenor se poate intampla orice. Poate vine acum un club si ma convinge sa plec, inaintea meciului cu Grecia. Poate imi ofera salariu dublu, platesc si clauza, federatia e multumita…”, a mai precizat Piţurcă.

Un cont neoficial de Twitter al grupării Al Ittihad susține că Pițurcă s-a înțeles cu arabii. Conform acestui cont, Victor Pițurcă a ajuns deja la o înțelegere cu Al Ittihad și urmează să semneze cu gruparea arabă. Surse federale dezmint însă informaţia.