Plan roşu de intervenţie. Accident cu 9 victime în Teleorman

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria și Vitănești, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri și un autoturism

24 apr. 2023, 12:14

UPDATE accident: „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, a transmis Centrul Infotrafic.

ISU Teleorman a pus în aplicare, luni, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident pe DN 6. În accident este implicat un microbuz şi o maşină. Autorităţile din Teleorman intervin, luni, pe DN 6, la ieşire din Alexandria spre Bucureşti, la un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

BMW-ul Poliţiei Rutiere, făcut praf într-un carambol GALERIE FOTO

La fața locului se intervine cu descarcerarea. ”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în accident sunt implicate 9 persoane”, au transmis autorităţile din Teleorman.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 7 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

VIDEO: Imagini dure de pe DN1: accident groaznic. Traficul, oprit în urma carambolului