Planeta norocului reintră în Peşti. Ce aduce Jupiter special zodiilor până pe 21 decembrie 2022

Relațiile din viață ta sunt foarte importante, dar vei descoperi că unele dintre ele nu merită efortul. Deschide-ți inima către acei oameni care îți oferă dragoste.

29 oct. 2022, 17:00
Planeta norocului reintră în Peşti. Ce aduce Jupiter special zodiilor până pe 21 decembrie 2022

Pe 28 octombrie, Jupiter retrograd a reintrat în Pești. Jupiter a mai fost în Pești mai-iulie 2021 și apoi din nou din ianuarie 2022 până în mai 2022. Jupiter a petrecut doar 3-4 luni în Pești, așa că nu a avut cu adevărat șansa de a-și duce proiectele la bun sfârșit. Să fie a treia oara cu noroc? Jupiter va fi în Pești până pe 21 decembrie 2022. Aceasta este ultima noastră șansă de a termina ceea ce am început în sectorul condus de Pești al vieții noastre.

Află în continuare cum îți influențează zodia prezența lui Jupiter în Pești 2022.

Berbec
Gândește-te la momentele de singurătate că la o binecuvântare deghizată. Nu numai că vei putea să ai grijă de tot ceea ce te preocupă, dar vei putea și să depășești fiecare obstacol. Nimic nu îți stă în cale deoarece ești protejat de Univers.

Marte retrograd în Gemeni 2022. Ce cumpene aduce zodiilor până în ianuarie 2023
Taur 
Oamenii vor să se împrietenească cu ține, grație abilităților și reputației tale. Poți atinge măreția fără probleme. Acest lucru îți va permite să urci pe culmi înalte în carieră și nu numai.

Gemeni 
Te vei bucură de oportunități nenumărate la locul de muncă sit e vei simți binecuvântat. Înainte de a te angaja într-o acțiune, asigura-te că lucrurile să arate bine nu doar pe hârtie, ci și în realitate și să-și producă efectele benefice pe termen lung.

Rac
Inspirația este esențială pentru a-ți găși locul în lume. Chiar dacă îți dorești si alte lucruri, nu uită să fii recunoscător pentru ceea ce ai deja. Ai încredere!

Leu
Câteva probleme financiare te pot da peste cap. Atenție la cheltuielile excesive. Redu obiceiurile frivole consumatoare de bani. Încearcă să te mai restrangi la pungă.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Fecioară
Relațiile din viață ta sunt foarte importante, dar vei descoperi că unele dintre ele nu merită efortul. Deschide-ți inima către acei oameni care îți oferă dragoste. Fii selectiv în ceea ce privește oamenii în care investești dragostea și energia ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.