Planete retrograde 2024: Nicio planetă în regresie până pe 1 aprilie 2024. Este o păcăleală a astrelor?

Luna ianuarie ne aduce o veste bună. Toate planetele important sunt în mișcare directă, odată cu ieșirea din retrograd a planetei Uranus.

28 ian. 2024, 17:33
Planete retrograde 2024: Nicio planetă în regresie până pe 1 aprilie 2024. Este o păcăleală a astrelor?

Ce înseamnă planete retrograde
Atunci când o planetă sau corp pare să fie retrograd în astrologie, poate perturba energia sa deoarece majoritatea corpurilor se mișcă în mod normal înainte. Jupiter, Saturn, Mercur, Venus, Marte, Pluto, Neptun și Uranus sunt cele zece planete principale.

Marte intră în retrograd în jur de fiecare doi ani pentru aproximativ două luni, Venus pentru aproximativ jumătate de lună în fiecare an și jumătate, iar Mercur pentru câteva săptămâni la rând. Singurele planete care nu intră în retrograd sunt Luna și Soarele. O dată pe an, timp de câteva luni, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto intră și ele în mișcare retrogradă.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Ceres și Chiron sunt adesea prezentate alături de planetele obișnuite, dar niciuna dintre ele nu este oficial luată în considerare atunci când se decide dacă toate planetele sunt directe sau nu. Cu toate acestea, le iau în considerare.

Ce impact au pentru noi toate planetele directe
Cel puțin o dată pe an, există un fenomen atrologic în care nicio planetă importantă nu se află în mișcare retrogradă. Acesta poate dura câteva zile sau poate persista timp de câteva luni.

Deoarece planetele se mișcă în mod normal înainte, mișcarea retrogradă perturbă acest lucru. Când totul se mișcă înainte, intrăm într-o fază de creștere constantă, în care vom putea face progrese rapide. Ne îndreptăm cu toată viteza înainte!

Deși poate fi dificil să profitați la maximum de mișcarea directă a tuturor planetelor pe perioade scurte de câteva zile, este posibil să obțineți rezultate remarcabile în timpul perioadelor mai lungi de săptămâni sau chiar luni. Ceea ce ne propunem să realizăm, sarcinile în desfășurare, planurile noastre de viitor și acțiunile de întreprins pot fi toate definite cu precizie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Mercur, Venus și Marte sunt planetele retrograde care au cel mai mare potențial de a sabota planurile noastre și de a ne încetini. Atunci când niciuna nu se află în retrograd, situația se inversează, iar alinierea planetelor ne este favorabilă.

Cum ne folosim de energia momentului în care toate planetele sunt în mișcare direct
Când această energie este disponibilă, ar trebui să ne străduim cu toții să o folosim la maximum. Pentru o perioadă mai scurtă, să zicem mai puțin de două săptămâni, este indicat să ne concentrăm asupra sarcinilor mici, manevrabile și obiectivelor care pot fi realizate rapid. Par să fie mai puține obstacole și mai multă claritate pe măsură ce avansăm.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.