Plângere NEOBIŞNUITĂ la Parchet. Un bărbat a fost virusat de „flacăra olimpică”

Ce legătură este între flacăra olimpică şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale? Aparent niciuna. Totuşi, un bărbat a depus plângere la Parchet şi îi acuză pe cei de la STS că i-au distrus calculatorul cu ajutorul unui virus informatic numit "flacăra olimpică."

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 09:52
Plângere NEOBIŞNUITĂ la Parchet. Un bărbat a fost virusat de „flacăra olimpică”

Bărbatul le explică amănunţit procurorilor cum calculatorul său a ajuns, dintr-o minune a tehnicii, doar un obiect de mobilier. „La 22.04.2012, mi-au introdus un virus distructiv – flacăra olimpică – virus care mi-a ars în totalitate hardul cu lucrări personale (merge numai motoraşul), dar a scăpat hardul cu sisteme de operare (am două harduri)„, spune bărbatul în plângere.

Bărbatul a declarat procurorilor că virusul este foarte puternic şi nu reuşeşte prin nicio metodă să scape de el. „La 30.06.2012, STS mi-a introdus un virus care mi-a schilodit antivirusul cumpărat, a ars ieşirea la internet şi s-a localizat în memoria temporară (1,5 GB) pe care o umple urgent când vreau să scriu„, se mai arată în plângere.

Pentru a ieşi din această situaţi, omul a apelat la metode drastice. „În această situaţie de criză am reactivat vechea mea maşină de scris, dar este greu de scris la concurenţă cu calcultorul”, mai spune bărbatul

Oricât de amuzantă este această plângere, procurorii trebuie să o instrumenteze. Nu este singura petiţie hazlie depusă de bărbatul revoltat. Tot el a găsit soluţia pentru problema referendumului: numărul de alegători înscrişi pe liste să fie împărţit la patru. Ce rezultă ar fi numărul real al românilor cu drept de vot.