Planta care aduce bani în casă și prosperitate de Crăciun. Este ingredientul perfect în diverse preparate

Planta care atrage norocul de partea ta ca un magnet. Foarte multă lume o are în casă, dar nu mulți îi cunosc proprietățile ezoterice.
Alina Costache
14 dec. 2023, 22:23
Planta care aduce bani în casă și prosperitate de Crăciun. Este ingredientul perfect în diverse preparate
Planta care aduce bani în casă și prosperitate de Crăciun

Planta aromatică care atrage norocul ca un magnet în perioada Crăciunului. În perioada sărbătorilor de iarnă, românii pun în aplicare tot felul de obiceiuri și tradiții care să atragă norocul de partea lor. Însă, pentru asta nu este mereu nevoie de adevărate ritualuri.

Menta este planta cea mai populară în rândul românilor. În general, aceasta este folosită pe post terapeutic, în diverse ceaiuri, dar rolurile ei sunt mult mai multe și puțină lume știe asta.

Citește și: Planta cumpărată de toți românii în preajma sărbătorilor, un pericol imens pentru sănătate. ”Mare atenție și la copii!”

De exemplu, menta este cea care atrage abundența și purifică eneegiile. Aceasta a început să fie folosită în urmă cu mulți ani în diverse ritualuri, datorită capacității sale ezoterice.

Menta este, dincolo de o plantă curativă și o plantă purificatoare. Este foarte bine cunoscut efectul ei de a curăța eneegiile, ceea ce înseamnă că atrage doar lucrurile pozitive de partea sa.

Menta este ideală pentru manifestarea bogăției și a banilor. Pentru a atrage această abundență financiară de partea ta, trebuie să știi să îți canalizezi întreaga energie pentru manifestarea bogăției.

Ritualul constă în 13 frunze de mentă proaspătă. Mai aveți nevoie de un pahar cu apă, tămâie cu scorțișoară și un bol. Înainte de a începe ritualul, trebuie neapărat să vă asigurați că aveți la dispoziție fix 13 frunze.

Citește și: Planta pe care trebuie să o ai pe masa de Crăciun pentru sărbători binecuvântate. Energiile negative nu se vor apropia de locuința ta

Cele 13 frunze reprezintă un număr cu ghinion, ceea ce înseamnă că ele sunt cheia blocajului care împiedică banii să vină către dumneavoastră. Pentru a elimina ghinionul, cele 13 frunze trebuie așezate la marginea paharului. Apoi, rând pe rând trebuie scufundate în apă și lăsate să plutească.

Tămâia trebuie aprinsă pentru a curăța energiile negative. Fumul emanat de ea trebuie să înconjoare paharul. După ce s-a stins tămâia, bolul trebuie poziționat în casă, chiar la ușa de la intrare, pentru a permite intrarea banilor și a energiilor bune în casă. Acest ritual se recomandă a fi făcut de Crăciun, pentru că atunci energiile și puterile frunzelor de mentă sunt la capacitatea lor maximă.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Zilele norocoase în funcție de zodie în luna iunie 2024. Când primești bani și oportunități, conform zodiacului chinezesc
Capital.ro
ILEGAL pentru toți românii cu TELEFOANE mobile. Se aplică din 9 iunie, ora 07:00
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Atenție șoferi! Restricții de trafic pe aceste drumuri de Ziua Copilului
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Sfântul care face minuni. Rugăciunea care se rostește astăzi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
Incredibil! Gestul golănesc făcut de Iancu Sterp, după ce a pierdut cu Zanni în finala Survivor All Stars
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ce prețuri au alimentele în Ucraina, pe timp de război! Zece ouă costă doar 4 lei, iar în România costă 10! Cât costă un deodorant la ucraineni
Capital.ro
Românii primesc BANII ÎNAPOI. Ordin la Guvern: Nu ne batem joc de cetățeni
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
PENSII mai MARI! ANUNȚUL Guvernului privind IMPOZITAREA
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'