Planta pe care trebuie să o ai pe masa de Crăciun pentru sărbători binecuvântate. Energiile negative nu se vor apropia de locuința ta

Dacă și tu îți dorești clipe liniștite alături de familie, în pragul sărbătorilor de iarnă, România TV îți propune să încerci un truc anul acesta. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o plantă pe care sigur nu o ai în casă. Mai departe, vezi în rândurile de mai jos.

01 dec. 2023, 09:48
Planta pe care trebuie să o ai pe masa de Crăciun pentru sărbători binecuvântate. Energiile negative nu se vor apropia de locuința ta

Cu siguranță te gândești din ce în ce mai mult la sărbătorile care bat la ușă, însă odată cu venirea acestora, se instalează și tensiunile în locuințele românilor.

Citește și Top 5 condimente pe care le foloseşti de sărbatori. Află ce beneficii au pentru sănătate!

Specialiștii Feng Shui spun că există o plantă pe care o poți pune pe masa de Crăciun, cu ajutorul căreia vei reuși să înlături toate energiile negative. Iată tot ce trebuie să faci.

Masa de Crăciun este un moment special în rândul familiilor, iar asta pentru că în această perioadă a anului multe familii se reunesc.

Cu siguranță toate persoanele își doresc ca ziua de Crăciun să fie una atmosferică, cu toată familia în jurul mesei și multă voie bună.

Sigur și tu vrei și tu să te bucuri de o cină liniștită de Crăciun, alături de cei dragi ție. Acum poți să ții departe toate energiile negative și să le transformi chiar în vibrații pozitive apelând la o plantă extrem de cunoscută.

Specialiștii Feng Shui îți sar în ajutor și îți spun că, în ciuda faptului că nu este deloc mare, această plantă are un miros incredibil și se adaptează în orice încăpere a locuinței.

De altfel, multe bucătărese o folosesc în prepararea mâncărurilor.

Rozmarinul ține la distanță tensiunea și cearta

Dacă deja ți-a trecut prin cap ce plantă ar putea fi, ei bine, s-ar putea să ai dreptate. Este vorba despre rozmarin. Puțini știu, însă această plantă bine poate fi ușor de cumpărat, în cazul în care nu o ai deja în bucătărie.

Așadar, această plantă reușește să atragă energiile nedorite, astfel încât toți invitații de la masa de Crăciun să se bucure de voie bună.

Te-ar putea interesa și Planta care aduce ghinion și ceartă în casă! Multe gospodine o țin în locuință

Totodată, poți folosi rozmarinul sub diverse forme, una dintre ele fiind că decorațiune pe masă, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Tot ce trebuie să faci este să iei o crenguță de rozmarin și să o pui pe masă sau printre suporturile de lumânări, la intrare sau la ieșire din bucătărie sau sufragerie, potrivit Ego.ro.

Încearcă și cu siguranță nu va exista tensiune în locuința ta!