Irina Loghin a dezvăluit băutura pe care o prepară în fiecare dimineaţă. Îndrăgita cântăreaţă a renunţat la un aliment esenţial de ani buni

Irina Loghin după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate în urmă cu mai mulți ani astfel că a luat măsuri radicale în ceea ce priveşte alimentaţia.

16 dec. 2022, 18:58

Artista Irina Loghin a renunțat la carne după ce în urmă cu mai mulți ani a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară din această cauză. Toată întâmplarea a avut loc în timp ce artista se afla la Sibiu în timpul unui concert pe care îl susținea alături de Ionel Budișteanu. A început să amețească și să vadă stele în fața ochilor.  Mai apoi, artistei i s-au înmuiat picioarele, iar la scurt timp a fost dusă la spital cu salvarea.

S-a aflat secretul Irinei Loghin. Cum a fost fotografiată artista în plină stradă

De la acel moment, Irina Loghin și-a promis că nu va mai consuma carne, iar aportul de proteine de care are nevoie le ia din migdale și nuci. „De atunci am tăiat carnea de pe listă…. Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital. Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…” a declarat în trecut Irina Loghin.


Îndrăgita artistă a mărturisit că printre secretele sale de a se menține în formă se numără faptul că face foarte multă mișcare zilnic. De asemenea, artista spune că simte anii pe care îi are, dar sportul o ajută foarte mult.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult.”a mărturisit Irina Loghin pentru aceeași sursă
Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

Ce bea Irina Loghin în fiecare dimineață. Artista și-a dezvăluit secretele

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este ascultată de milioane de oameni, iar publicul o apreciază inclusiv pentru caracterul de care dă dovadă. Deseori, internauții s-au întrebat cum reușește să rămână în formă, iar artista a mărturisit recent secretul său.„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un fel de ceai de cătină. O dau prin blender (n.r. – cătina), o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună.”, a povestit Irina Loghin într-o emisiune TV.

Irina Loghin îşi ia înapoi pensia specială. Câţi bani va primi lunar pentru cele două mandate în Parlamentul României
În urmă cu mai mult timp, artista a declarat că face și multă mișcare fizică, în fiecare zi. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult.”, a spus Irina Loghin în interviul acordat pentru Antena 3.
Un lucru mai puțin știut, este că artista a renunțat la carne, în urmă cu 40 de ani.  „De obicei eu nu gătesc porc. Carnea este departe de mine, am renunțat la carne. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar  şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Când nu am încotro, când sunt în deplasare.

Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Un fin ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmale de pește. Pentru restul familiei  fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani.”, a adăugat Irina Loghin.