Plantele pe care trebuie neapărat să le ai în casă dacă vrei să ai noroc în dragoste. Ce spun maeștrii feng-shui despre acestea

Dacă te macină faptul că nu ai o viață amoroasă așa cum ai visat sau, pur și simplu, nu reușești să găsești prințul pe cal alb, ei bine există o soluție. Iată care sunt plantele pe care ar trebui să le ai în casa ta pentru a atrage energii pozitive și iubire în viața ta.

14 mai 2023, 19:12
Plantele pe care trebuie neapărat să le ai în casă dacă vrei să ai noroc în dragoste. Ce spun maeștrii feng-shui despre acestea
Care sunt plantele care îți pot schimba viața amoroasă

Nu mai este un secret că există o serie de lucruri pe care le putem face în casa noastră pentru a atrage prosperitate și energii pozitive. Iată care sunt plantele care îți pot aduce noroc în bani și în dragoste. Acestea ar trebui păstrate în casă și îngrijite cu multă atenție pentru a putea să profităm la maximum de energiile lor.

Citește și: Care sunt plantele ce aduc ghinion și ceartă în cuplu. Iată de ce ar trebui să evitați să le țineți în locuință

Recent, Anca Dimancea, doctor în științe agricole și maestru feng shui, a vorbit într-o emisiune Kanal D despre care sunt plantele care ne pot schimba viața. Ele ne pot aduce prosperitate din punct de vedere financiar și noroc în planul sentimental.

Una dintre plantele aflate pe această liste este Pachira Aquatica, care mai este cunoscută și sub numele de „planta banilor și a prosperității”. Ea este extrem de ușor de diferențiat datorită trunchiului său împletit și al grupărilor de frunze, care de obicei sunt câte 6 sau câte 8. Aceasta semnifică faptul că prosperitatea se va lipi de tine în viitorul apropiat.

Pachira Aquatica este una dintre plantele de origine mediteraneană și are nevoie să fie udată des, este suficient să o uzi o dată sau de două ori pe săptămână pentru ca ea să fie fericită. Mai mult, aceasta nu are nevoie de soare puternic, așa că o vei putea așeza undeva în casă unde aceasta să se bucure de lumină indirectă, iar totul va fi în regulă.

O altă plantă care se regăsește pe lista noastră este aloe vera, care este cunoscută pentru faptul că îndepărtează gândurile negative și aduce în casa ta numai energii pozitive. Această plantă are frunze mari, cărnoase și suculente. Ea poate fi păstrată într-un loc luminos, însă ar fi bine să fie ferită de soarele direct, deoarece acesta ar putea să o usuce. Aloe vera este una dintre plantele care pot fi udate o singură dată pe săptămână.

„Aloe vera ne curăță casa în permanență, este foarte bună și atunci când o luăm puțin razna, în depresii sau altceva, probleme emoționale. Nu uitați să vorbiți cu planetele, e foarte important. Ele au energia lor și ajută întotdeauna. Se comunică cu plantele pentru că sunt vii și ne ajută. Violeta de Parma este extrem de sensibilă și dacă îi împărtășești din necazurile tale îi vor cădea florile. Energia aceea, planta o simte, o preia și răspunde în felul ei, atât cât poate”, a spus Anca Dimancea în emisiunea Teo Show.

Care sunt plantele care îți pot schimba viața amoroasă

Specialista a mai explicat că sunt multe plante care pot avea un impat uriaș în ceea ce privește viața noastră amoroasă, ele având capacitatea de a atrage dragostea. Spre exemplu, cele cu foliaj abundent, verde închis, cu textură catifelată, ovale sau rotunde și în formă de inimă sunt cele care atrag abundență pe plan sentimental. Anthurium Clarinervium se numără printre plantele cu foliaj în formă de inimă și se găsește foarte ușor în florării.

O altă plantă care face minuni în dragoste este Philodendronul. Deși poate părea banal la prima vedere, Philodendronul este foarte benefic pentru că aduce noroc în dragoste. Nu în ultimul rând, Crassula ovata sau arborele de jad este o altă plantă care contribuie la abundența pe plan financiar și amoros

Citește și: Modul uimitor în care poți folosi drojdia în casa ta! Plantele tale vor înflori mai frumos ca niciodată