Planul lui Bill Gates pentru România, devoalat de un general român: „Acest experiment este foarte grav!” (VIDEO) | EXCLUSIV

Emil Străinu, general în rezervă, a făcut noi predicții cu privire la fenomenele stranii din România. Fostul oficial MApN, expert în OZN-uri, anticipează un an agricol slab pentru țara noastră, influențat de „arme geoclimatice".

07 iun. 2022, 18:11

Unul dintre superbogații planetei care e responsabil de fenomenele meteo extreme este Bill Gates, susține Emil Străinu.

„Bill Gates va executa o răspândire în atmosferă a unor pulberi de calciu și sulf (n.r. – în 2022), având scop oprirea penetrării razelor solare în atmosferă, pentru a scădea temperatura la nivelul solului. 

Acest lucru va duce la lucruri grave în atmosferă. Acești pulberi vor schimba caracteristicile electrice, conductanța aerului, nu se va mai putea manifesta fenomenul fotoelectric”, a declarat Străinu, marți, pentru România TV.

Manipularea fenomenelor extreme va atrage consecințe negative asupra țării noastre, a avertizat Emil Străinu.

„Acest experiment este foarte grav. Nu este în spiritul științific și nu ajută cu nimic. România este o țintă a acestei agresiuni de ordin geografic. Recoltele de grâu vor fi cu 15-20% mai mici față de anii trecuți. România va fi scoasă de pe piețele agroalimentare (…)

Fenomenele geoclimatice vor continua. Vom constata că anul acesta va fi cel mai călduros din istorie”, a mai punctat generalul, pentru România TV.

 

Generalul Emil Străinu: „Marile puteri își plătesc reciproc polițe, cu ajutorul războaielor meteo”

 

Generalul Emil Străinu susține că războaiele se poartă la un cu totul alt nivel în ziua de azi. De zeci de ani, marile forțe ale lumii sunt angrenate în războaie meteorologice.

„Toate aceste fenomene pot fi controlate de om. Este o tehnologie veche, din anii ’50-’60, iar marile puteri dispun la ora asta de ea.

Prin intermediul ei, marile puteri îşi plătesc reciproc poliţe, fără să mai folosească tancuri şi rachete, războiul economic şi alte mijloace. Războiul economic îl fac distrugându-ţi recoltele, câmpurile de legume şi de fructe, pomii fructiferi, viile. Este un război între Est şi Vest. Primele cinci mari puteri ale lumii sunt deţinătoare a ceea ce se numeşte arma meteorologică şi desfăşoară războiul meteorologic. E foarte simplu. România, de peste 35-40 de ani, este un poligon de încercare a armelor geoclimatice”, a avertizat Străinu, într-un interviu oferit de curând.